2021-06-14

Inflyttning i våra nybyggda lägenheter i Örebro

Nybyggda Lägenheter I Örebro, Victoriahem

Två nya kvadratsmarta hem med uteplatser har det blivit i området Brickebacken, när vi byggde om oanvända ytor till attraktiva lägenheter.

Totalt har det under våren byggts fem nya lägenheter i Örebro. Vi har pratat med Katarina, en av hyresgästerna som flyttar in nu i mitten av juni och Angelica Molin som arbetat med att hyra ut lägenheterna.

Katarina tycker att det är tryggt och skönt att bo i hyresrätt. I en hyresrätt vet man vad utgifterna för boendet blir, och det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder. Underhåll och reparationer står hyresvärden för.

– Jag valde lägenheten mycket på grund av läget. Jag får en egen uteplats, lägenheten ligger lite avskilt och det är fräscht och helt nytt när jag flyttar in. Personalen på Victoria Park har varit snabba på att svara på frågor och är hjälpsamma. Det gillar jag, säger Katarina.

Det har varit stor förfrågan på lägenheterna och många har hört av sig. I och med att det är nyproduktion finns ingen färdig lägenhet att titta på utan visningar har skett i visningslägenhet och med hjälp av planlösning och att se på läget i huset.

– Att lägenheterna är helt nya vid inflyttning, har diskmaskin och tvättmaskin har uppskattats av de som varit intresserade. Även att flera av lägenheterna har en egen uteplats. I Brickebacken erbjuds dessutom ett fritt läge i markplan utan grannar vilket nästan skapar en huskänsla, berättar Angelica Molin, ansvarig uthyrare.

I nästa månad flyttar ytterligare tre hyresgäster in i de nybyggda lägenheterna i Varberga. Varmt välkomna säger vi till alla nya hyresgäster!  

Nyhetsarkiv

2022-05-18

Vad tycker hyresgästerna om Victoriahem?

Läs mer

2022-05-17

Vi bygger 23 nya hyreslägenheter i Kvarteret Röken

Läs mer

2022-05-17

275 fler sommarjobb i Haninge

Läs mer

2022-05-12

Lyckad och välbesökt städdag i Arboga

Läs mer

2022-05-11

Söker du jobb? Kom till Näringslivsdagen den 12 maj

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen