2022-05-24

Fritidshemmens dag 10 maj i Askebyskolan

Fritidshemmensdag 10 Maj

Victoriahem har sedan september 2021 ett samarbete med Askebyskolan, där uppdraget är att öka förståelsen för källsortering hos barnen.

Vi har haft utbildningar i skolan och barnen är väldigt nyfikna och ställer många frågor kring källsortering, varför ska de göra det och hur går det till. Det är väldigt roligt att träffa alla barnen och se hur snabbt de lär sig och blir små ambassadörer för källsortering när de träffar andra, såväl barn som vuxna. Berättar Sara Albadony, Förvaltningskoordinator på Victoriahem.

Fritidshemmens dag var en dag full med aktiviteter för barnen på Askebyskolan i Rinkeby. Barnen gick runt till olika stationer där de fick prova på olika saker som dans, säckhoppning, målning rullstolshinderbana och mycket mer. När barnen kom fram till Victoriahems station fick de tävla i källsortering. Lyckas de sortera rätt väntar fina priser. Vår personal bjöd på popcorn och glada hejarop.

Tack Askebyskolan och alla barn för en väldigt lyckad dag.  

Arkiv

2022-10-28

Alla positiva till återbruk vid renoveringar

Läs mer

2022-10-24

”Närvaro visar att vi bryr oss om tryggheten”

Läs mer

2022-10-19

Så tycker våra hyresgäster om vår service

Läs mer

2022-10-13

”Med delaktiga hyresgäster kan vi göra mer”

Läs mer

2022-10-12

Modell för hyresförhandlingar skyddar hyresgäster

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen