2022-06-28

”Det här är mitt första sommarjobb”

Sommarjobbare städar och gör det fint i bostadsområdet i Eskilstuna

Det är full fart för sommarjobbarna i våra områden! I Eskilstuna arbetar 35 ungdomar i sommar med att rensa ogräs, måla, plocka skräp och klippa häckar.

- Det här är mitt första sommarjobb och det är jätteroligt. Man får vara ute mycket mer än vanligt och använda kroppen. Jag har känt mig väldigt välkommen av personalen och har redan fått nya vänner, säger Wilma som är en av sommarjobbarna i Eskilstuna.

Arbetet leds av Jesper Moberg, fastighetsskötare i Skiftinge, Eskilstuna.

- I år har vi två grupper sommarjobbare i Skiftinge som kommer att arbeta fyra veckor vardera. Vi har haft en bra start med fint väder och glada ungdomar som tycker att det är roligt att arbeta. Ett sommarjobb är en mjukstart in i arbetslivet. Man får lära sig hur det går till på en arbetsplats och lära känna nya människor, säger Jesper.

I sommar arbetar totalt 700 unga hos oss i 15 kommuner. De arbetar från två veckor och upp till tre månader under sommarledigheten. Vi samarbetar med många kommuner och lokala fastighetsbolag för att kunna skapa många sommarjobb.

Första gruppen sommarjobbare i Skiftinge, Eskilstuna.

Arkiv

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen