Aktuellt

Sommaridrottsskola I Örebro

Tillsammans med IFK Örebro arrangerar vi sommaridrottsskola

Måndag 26 juli går startskottet för sommaridrottsskolan på Brickebackens IP i Örebro. Under vecka 30 är det handboll och fotboll som står på schemat.

Läs mer
Imran Raza

Insats mot olovlig andrahandsuthyrning

Vi arbetar för att få stopp på den olovliga andrahandsuthyrningen av våra lägenheter. I Södertälje och Järva har det gett bra resultat.

Läs mer
Sommarjobb I Haninge

Vi skapar sommarjobb i Haninge

Brandbergsbadet i Haninge har öppnat för säsongen. Varje år skapar vi tillsammans med FC Brandbergen sommarjobb för 18 ungdomar och vuxna med ansvar f…

Läs mer
Tvättrum I Borås

Vårt arbete i Borås uppmärksammas

I Borås arbetar vi långsiktigt och hållbart för att öka trivseln och tryggheten. Vi ingår i ett projekt tillsammans med Fastighetsägarna och ett 30-ta…

Läs mer
Nybyggda Lägenheter I Örebro, Victoriahem

Inflyttning i våra nybyggda lägenheter i Örebro

Två nya kvadratsmarta hem med uteplatser har det blivit i området Brickebacken, när vi byggde om oanvända ytor till attraktiva lägenheter.

Läs mer
Årets Stependier

Stort grattis till årets stipendiater på Skäggetorpsskolan

På skolavslutningen i Skäggetorp delade vi ut stipendier till elever som på något sätt utmärkt sig under sitt sista år på Skäggetorpsskolan.

Läs mer
Brandkärr I Nyköping

Vi fortsätter vårt arbete med att lyfta Brandkärr i Nyköping

Tillsammans med Kvinnornas Utvecklingsgrupp i Nyköping vill vi stärka tryggheten och integrationen i Brandkärr genom fördjupat samarbete.

Läs mer
Per Ekelund Lg

Victoria Parks reaktion på marknadshyror

– Vi gillar den trygghet och stabilitet som den reglerade marknaden ger, och det gör vi av flera skäl, berättar vår vd Per Ekelund.

Läs mer
Sommaraktiviteter I Kungsmarken

Vi erbjuder sommaraktiviteter i Kungsmarken

I sommar hälsar vi barn och ungdomar välkomna till aktiviteter på fotbollsplanen i Kungsmarken i Karlskrona. Projektet är ett samarbete med IFK Karlsk…

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen