Hyr lägenhet i Strängnäs

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Strängnäs

Strängnäs är en idyllisk stad vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna. Här finns ett mysigt hamnområde med restauranger och en vacker gammal domkyrka.

Blandningen av gammal historia och vackra omgivningar gör Strängnäs till en attraktiv ort att bo på. Hos oss i Strängnäs kan du bo centralt och bekvämt och nära grönområden, livsmedelsbutiker och skola.

Vill du hyra lägenhet i Strängnäs? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Victoriahem i Strängnäs hyr ut lägenheter för alla smaker och behov. Du kan bo centralt och bekvämt och nära grönområden, livsmedelsbutiker och skola. 

Vi har över 400 trevliga hyreslägenheter med hög standard. Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Strängnäs. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Våra uthyrare hjälper dig

Vill du veta mer om våra lediga ­lägenheter i Strängnäs eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Våra uthyrare i Strängnäs hjälper dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Jessica

Jessica

Våra områden i Strängsnäs

Hyreslägenheter i Strängnäs centrum

I Strängnäs centrum bor du bekvämt och nära grönområden, livsmedelsbutiker och skola. Våra fastigheter ligger ett stenkast från stadens mysiga shoppingkvarter och hamnområdet.

  • Centralt läge
  • Närhet till Mälaren
  • Vackra parker i närområdet
  • Nära till vårdcentral och apotek
  • Nära Strängnäs Domkyrka

Ledigt i området

Adresser i området

Nygatan, Trädgårdsgatan, Eskilstunavägen

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Järpen

I stadsdelen Järpen bor du i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till Strängnäs resecentrum och stadskärnan. Nära till livsmedelsbutik, apotek och trevliga promenadstråk längs med Mälaren.

  • Barnvänligt område
  • Nära Strängnäs Resecentrum
  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
  • Nära till vårdcentral och apotek

Ledigt i området

Adresser i området

Björkvägen, Finningevägen

Hitta på karta

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Välkommen till härliga Strängnäs!

Här bor du naturnära och trivsamt i hemtrevliga och renoverade lägenheter med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. 

Våra lediga hyreslägenheter finns på Mina sidor. Skapa konto idag – vi ser fram emot din intresseanmälan.

Lediga hyreslägenheter

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt