Strängnäs

För hyresgäster
För hyresgäster
Sök ledigt

Välkommen hem till Strängnäs

Strängnäs är en idyllisk stad vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna. Här finns ett mysigt hamnområde med restauranger och en vacker gammal domkyrka.

Blandningen av gammal historia och vackra omgivningar gör Strängnäs till en attraktiv ort att bo på. Hos oss i Strängnäs kan du bo centralt och bekvämt och nära grönområden, livsmedelsbutiker och skola.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss i Strängnäs!

Victoriahem i Strängnäs hyr ut lägenheter för alla smaker och behov. Du kan bo centralt och bekvämt och nära grönområden, livsmedelsbutiker och skola. 

Vi har över 400 trevliga hyreslägenheter med hög standard. Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Strängnäs. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Våra uthyrare hjälper dig

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Våra uthyrare i Strängnäs hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Ajla

Jessica

Våra områden i Strängsnäs

Strängnäs centrum

I Strängnäs centrum bor du bekvämt och nära grönområden, livsmedelsbutiker och skola. Våra fastigheter ligger ett stenkast från stadens mysiga shoppingkvarter och hamnområdet.

  • Centralt läge
  • Närhet till Mälaren
  • Vackra parker i närområdet
  • Nära till vårdcentral och apotek
  • Nära Strängnäs Domkyrka

Ledigt i området

Adresser i området

Nygatan, Trädgårdsgatan, Eskilstunavägen

Hitta på karta

Järpen

I stadsdelen Järpen bor du i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till Strängnäs resecentrum och stadskärnan. Nära till livsmedelsbutik, apotek och trevliga promenadstråk längs med Mälaren.

  • Barnvänligt område
  • Nära Strängnäs Resecentrum
  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
  • Nära till vårdcentral och apotek

Ledigt i området

Adresser i området

Björkvägen, Finningevägen

Hitta på karta

På gång hos oss i Strängnäs

Så tycker våra hyresgäster om vår service

I veckan landar resultaten från vår stora kundundersökning i våra hyresgästers brevlådor. Alla kommer att få ta del av resultaten från sitt eget bosta…

Läs mer

Modell för hyresförhandlingar skyddar hyresgäster

Nu börjar de årliga hyresförhandlingarna. De sker under en tid av stora förändringar som påverkar både hyresvärdar och hyresgäster. Men vi tror att vi…

Läs mer

Så fungerar värmen i våra lägenheter

Nu är hösten här på riktigt. Då upplever många hyresgäster att det blir kallt i lägenheten. Här berättar vi om hur värmesystemet fungerar och vad hyre…

Läs mer
Fler nyheter

Välkommen till härliga Strängnäs!

Här bor du naturnära och trivsamt i hemtrevliga och renoverade lägenheter med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. 

Våra lediga hyreslägenheter finns på Mina sidor. Skapa konto idag – vi ser fram emot din intresseanmälan.

Lediga hyreslägenheter

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!