Katrineholm

För boende
För boende
Sök ledigt

Hitta din bostad i Katrineholm

En timme från Stockholm ligger Katrineholm. Här får du småstadens charm, men har nära till storstadens puls. Bor du i någon av Victoriahems hyreslägenheter i Katrineholm har du fina grönområden precis runt hörnet och det är alltid nära till bad och andra fritidsaktiviteter.

Centralt boende med närhet till natur

Victoriahems 700 lägenheter i Katrineholm finns i centrum, på öster, norr eller i Nävertorp. De har alla mindre än tio minuters promenad till centrum och ligger i lugna och familjevänliga omgivningar.

Några höjdpunkter 

  • Närhet till grönområden och promenadstråk
  • Nära till centrum
  • Barnvänliga områden
  • Innergårdar med lekplatser

Hyr din lägenhet hos Victoriahem

I Katrineholm har vi lägenheter som passar alla. Vill du ha badrum med kakel, klinker på golvet, golvvärme och tvättmaskin? Kanske ekparkett i hela lägenheten låter lockande? Eller ett nyrenoverat kök med mikrovågsugn och diskmaskin? Hör av dig till oss så ska vi försöka hjälpa dig att hitta en bostad som passar just dig, utan att du behöver stå i bostadskö.

Vi samarbetar för trygghet 

Som hyresvärd har vi ett ansvar för våra hyresgäster och våra stadsdelar. Därför samarbetar vi med det lokala näringslivet, kommunen, polisen och hyresgästföreningen för att kunna erbjuda ännu tryggare och mer välskötta områden. Vi anordnar också träffar och aktiviteter med våra hyresgäster, för att lära känna varandra och skapa gemenskap.

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Alma

Många av våra fastigheter är en del av det gamla miljonprogrammet. Genom att renovera och rusta upp dem har vi gjort stora besparingar på energianvändningen.

I en fastighet i Katrineholm har vi lyckats minska vårt inköp av energi med hela 79 procent sedan 2013. Genom att bygga om ventilationen, tilläggsisolera taken och investera i solceller och bergvärme har fastigheten kommit många steg närmare att vara klimatneutral.

Vi har bytt namn till Victoriahem

Nu förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt namn – Victoriahem. Vi är fortfarande samma hyresvärd och du får träffa samma personal i ditt…

Läs mer

Betala gärna din hyra med e-faktura

Du vet väl att du kan få de flesta av dina räkningar som e-faktura? Även dina hyresfakturor kan du få digitalt.

Läs mer

Laddar du säkert hemma?

Idag har vi flera prylar hemma som behöver regelbunden laddning. Men det innebär också att antalet bränder i samband med laddningar ökar.

Läs mer
Fler nyheter

Här kan du bo i Katrineholm

I vackra Katrineholm kan du bo i lugna och trevliga områden, med närhet till vatten och fin natur. Du kan också välja att bo centralt och granne med restauranger och butiker. Vi har något för alla. Välkommen till Victoriahem i Katrineholm!

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!