Hyr lägenhet i Katrineholm

För hyresgäster
För hyresgäster

Hitta din bostad i Katrineholm

En timme från Stockholm ligger Katrineholm. Här får du småstadens charm, men har nära till storstadens puls. Bor du i någon av Victoriahems hyreslägenheter i Katrineholm har du fina grönområden precis runt hörnet och det är alltid nära till bad och andra fritidsaktiviteter.

Vi bjuder på en del av månadshyran i två år

Just nu bjuder vi på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om erbjudandet.

Studentdeal – för dig som vill trygga bostaden nu

Är du en Early bird? Det här är en deal för dig som gillar att vara tidigt ute. Hos oss kan du tryggt teckna ett förstahandskontrakt redan nu och lugnt planera vidare för höstens plugg. Läs mer om vår studentdeal här.

Centralt boende med närhet till natur

Victoriahems 700 lägenheter i Katrineholm finns i centrum, på öster, norr eller i Nävertorp. De har alla mindre än tio minuters promenad till centrum och ligger i lugna och familjevänliga omgivningar.

Några höjdpunkter 

 • Närhet till grönområden och promenadstråk
 • Nära till centrum
 • Barnvänliga områden
 • Innergårdar med lekplatser

Hyr din lägenhet hos Victoriahem

I Katrineholm har vi lägenheter som passar alla. Vill du ha badrum med kakel, klinker på golvet, golvvärme och tvättmaskin? Kanske ekparkett i hela lägenheten låter lockande? Eller ett nyrenoverat kök med mikrovågsugn och diskmaskin? Hör av dig till oss så ska vi försöka hjälpa dig att hitta en bostad som passar just dig, utan att du behöver stå i bostadskö.

Vi samarbetar för trygghet 

Som hyresvärd har vi ett ansvar för våra hyresgäster och våra stadsdelar. Därför samarbetar vi med det lokala näringslivet, kommunen, polisen och hyresgästföreningen för att kunna erbjuda ännu tryggare och mer välskötta områden. Vi anordnar också träffar och aktiviteter med våra hyresgäster, för att lära känna varandra och skapa gemenskap.

Vi har lägenheter för dig som studerar i Katrineholm

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Katrineholm Alma

Alma

Hanna Rudström

Hanna

Många av våra fastigheter är en del av det gamla miljonprogrammet. Genom att renovera och rusta upp dem har vi gjort stora besparingar på energianvändningen.

I en fastighet i Katrineholm har vi lyckats minska vårt inköp av energi med hela 79 procent sedan 2013. Genom att bygga om ventilationen, tilläggsisolera taken och investera i solceller och bergvärme har fastigheten kommit många steg närmare att vara klimatneutral.

Blivande student?

Det här är en deal för dig som gillar att vara tidigt ute. Du kan tryggt teckna ett förstahandskontrakt redan nu och lugnt planera vidare för höstens plugg

Läs mer

Våra områden i Katrineholm

Hyreslägenheter i Centrum

I Centrum bor du nära livsmedelsbutik, shopping, kulturliv och uteliv. Du bor med anslutning till flera restauranger och caféer. Trots det centrala läget bor du med närhet till natur och aktivitetsområden, som lekparker, utegym och fina promenadstråk. Med gångavstånd till tågstation så tar du dig till centrala Stockholm på en timme.  

 • Nära shopping, kulturliv, uteliv
 • Gångavstånd till tågstationen

Ledigt i området

Adresser i området

Djulögatan, Drottninggatan, Fabriksgatan, Stortorget, Köpmansgatan

Hyreslägenheter i Nävertorp

I Nävertorp bor du med närhet till fina grönområden, bad och olika aktiviteter. Här kan vi erbjuda dig trivsamma lägenheter som passar både små och stora hushåll. En kort promenad bort hittar du förskola, skola, livsmedelsaffär och Duveholmshallen med aktiviteter för stora och små.

Innegården har nyligen renoverats med en ny lekplats, boulebana och en stor yta för umgänge och roliga aktiviteter med familj och grannar.  

 • Nära bad och olika aktiviteter
 • Nära skola och förskola
 • Ny innergård med lekplats och boulebana

Ledigt i området

Adresser i området

Tulpanvägen, Blomstervägen

Hyreslägenheter i Norr

I Norr bor du med närhet till grönområden med promenadstråk och fin natur. En kort promenad tar dig till förskola, skola, tåg och bra bussförbindelser. I centrum finns livsmedelsbutiker, shopping, kulturliv och uteliv.

Lövåsens handelsområde når du med en 20 minuters promenad. Här hittar du flera livsmedelsbutiker, inredningsbutiker och bygghandel.

 • Nära grönområden med fin natur
 • Nära Lövåsens handelsområde

Ledigt i området

Adresser i området

Stensättersgatan, Gersnäsgatan, Tingshusgatan, Bondegatan, Brogränd

Hyreslägenheter i Öster

I östra delen av Katrineholm bor du tio minuter från centrum och nära förskola och skola. Här bor du med gångavstånd till fina grönområden och sjukhusparken med lekplats.

På innegården finns en ny lekplats för barnen, grillplats för umgänge med vänner och grannar och yta för picknik eller varför inte en match i kubb.  

 • Nära centrum, förskola och skola
 • Ny lekplats och grillplats på innegården

Ledigt i området

Adresser i området

Trädgårdsgatan, Fortunagatan, Floragatan,

Arbeta Hos Victoriahem

Vad tycker hyresgästerna om oss som hyresvärd?

Nu är det dags igen för årets stora kundundersökning! Vad tycker våra hyresgäster om oss som hyresvärd? Vad tycker de om sina lägenheter och sitt områ…

Läs mer
Grilla I Sommar

Så här får du grilla hos oss i sommar

Det är härligt att grilla, men i tätbebyggda områden är det viktigt att ta hänsyn till både grannar och brandsäkerhet. Det är inte särskilt svårt – se…

Läs mer
Minasidor Energikampanj Illustrationer

Bli energismart – spara el och pengar!

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken.

Läs mer

Här kan du bo i Katrineholm

I vackra Katrineholm kan du bo i lugna och trevliga områden, med närhet till vatten och fin natur. Du kan också välja att bo centralt och granne med restauranger och butiker. Vi har något för alla. Välkommen till Victoriahem i Katrineholm!

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt