Aktuellt

2021-12-15

Vi växer med 830 lägenheter i Landskrona

Per Ekelund Lg

– Landskrona är en stad med ett attraktivt läge, med närhet till Malmö och övriga Öresundsregionen. Det är också en kommun på frammarsch, där utvecklingen de senaste åren varit väldigt positiv. Vi ser stora möjlighet att med vår erfarenhet och storlek kunna bidra till att den utvecklingen fortsätter, säger vår vd Per Ekelund.

Idag har vi förvärvat 830 lägenheter fördelade på 24 fastigheter i centrala Landskrona. Det innebär att vi etablerar oss i ytterligare en stad i södra Sverige.

Inför tillträdet den 1 mars 2022 kommer vi etablera ett områdeskontor i Landskrona.

– En nära dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. En stark lokal närvaro är en förutsättning för det, säger Per Ekelund.

Säljare är Paulssons Fastigheter, ett familjeägt fastighetsbolag med basen i Lund.

– Vi är glada för att vi har hittat en bra, stabil och långsiktig fastighetsägare som tar över våra hyresgäster och fastigheter i Landskrona. Victoria Park har goda förutsättningar att ta vid som ny ägare med resurser och ett socialt engagemang som vi sökte i processen, säger Ewa Folkesson, vd för Paulssons Fastigheter.

Nu ser vi fram emot att hälsa våra nya hyresgäster välkomna hem till oss!

Läs pressmeddelandet här

Nyhetsarkiv

2021-10-04

Vi byter namn till Victoriahem

I januari 2022 byter Victoria Park namn till Victoriahem. Vi förenas då med vårt systerföretag Hembla under ett gemensamt varumärke.

Läs mer

2021-09-30

Familjefest i Haninge under blå himmel

På dansbanan i Brandbergen var det, den sista lördagen i september, den årliga familjefesten. En uppskattad dag för stora som små.

Läs mer

2021-09-30

Från miljövärd till byggarbetare

Varje år skapar vi sysselsättning för 25 miljövärdar i våra områden. Flertalet är boende hos oss och saknar sysselsättning.

Läs mer

2021-09-30

Stark tillströmning av besökare på Brickebackens dag

I lördags, 25 september, var det stor uppslutning när närmare 2 000 personer besökte Brickebackens dag i Örebro. Vi fanns på plats med kaffe från vår…

Läs mer

2021-09-27

Så jobbar vi efter 29 september

Den 29 september tas många av restriktionerna för att förhindra spridning av covid-19 bort. Det betyder att vi kan öppna våra områdeskontor för besök…

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen