2021-10-06

Vi välkomnar våra nya hyresgäster i Linköping

hyresbostad Linköping

Den 1 oktober var det dags för inflytt i den sista etappen av våra nybyggda marklägenheter i Nygård, Linköping.

Totalt har vi skapat 19 nya hyreslägenheter under 2021 genom att bygga om outnyttjade källarutrymmen. Lägenheterna har en genomgående hög standard med egen uteplats och utgörs av ettor och tvåor mellan 24-39 kvm.

– Intresset bland sökande har varit stort, vilket är väldigt roligt. Vårt utbud av mindre lägenheter är inte så stort i området så dessa lägenheter har kompletterat vårt befintliga bestånd väl. Det känns kul att kunna erbjuda unga vuxna en första bostad, säger Eleonor Biberg, områdeschef i Linköping.

– Våra befintliga hyresgäster har haft ett stort tålamod under den här tiden vilket vi är ytterst tacksamma för. Vi har arbetat mycket med att informera om vad som händer och har försökt att ligga steget före, vilket jag tror har varit väldigt uppskattat.

– Utöver de nybyggda lägenheterna har vi även utfört fönsterbyte i området. Vi påbörjade dessutom nyligen upprustning av utemiljön. Vi renoverade samtliga lekplatser för ett par år sedan och nu ska vi se över alla innergårdar och omkringliggande miljöer. Det är ett arbete som kommer att pågå under ett par år, avslutar Eleonor Biberg.

Det pågår fler byggprojekt i Linköping. Första etappen av nyproduktionen Parklunden på Rydsvägen är färdigställd och inflyttad. Vi har även startat byggnationen av den andra etappen med 111 lägenheter. Inflyttning planeras till vintern 2022/2023.

Arkiv

2023-11-20

Trapphusmöten får hyresgäster att prata

Läs mer

2023-11-16

Fattigdomen minskar i Herrgården på Rosengård

Läs mer

2023-10-31

Det här tycker våra hyresgäster om vår service

Läs mer

2023-10-26

Mammor får kunskap och nya vänner

Läs mer

2023-10-19

Så här arbetar Södertälje med vårt miljövärdsprogram

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen