2022-03-01

Vi utökar med 830 lägenheter i Landskrona

Landskrona Tillträde

Nu utökar vi med 830 lägenheter, fördelat på 24 fastigheter i Landskrona. Det innebär att vi etablerar oss i en ny stad i södra Sverige. Totalt finns vi nu i 34 städer i 31 kommuner och tar hand om 39 000 familjers hem.

Vi hälsar våra nya kollegor Emma, Ann-Carin och Thomas varmt välkomna till oss i Landskrona.

– En nära dialog med våra hyresgäster och samverkan med andra samhällsaktörer är en viktig del i vår verksamhet. En lokal närvaro och ett stort engagemang är en förutsättning för det, säger Peter Ullmark, COO på Victoriahem, som kommer att vara områdeschef för Landskrona den första tiden.

Landskrona är en tillväxtstad i Skåne, beläget nära havet med bra kommunikation till Malmö, Helsingborg och Köpenhamn. Den vackra ön Ven nås genom en kort båtresa från staden. De flesta av våra fastigheter ligger centralt i Landskrona. Det gör även vårt områdeskontor som ligger på Järnvägsgatan.

– Med våra 830 lägenheter är vi en av stadens största hyresvärdar. Vi ska förmedla en bra kvalitet när det gäller service, förvaltning av fastigheterna och upprustning av utemiljön. Vårt bosociala arbete har vi kommit långt med och det ska vi även fokusera på i Landskrona. I maj skickar vi ut vår årliga kundundersökning. Då får hälften av våra hyresgäster möjlighet att tycka till om sitt boende, vår service, tryggheten i området, rent och snyggt, hjälp när det behövs och många andra viktiga frågor, avslutar Peter Ullmark.

Söker du hyreslägenhet i Landskrona? Läs mer här.

Arkiv

2023-09-12

Hyresgäster i Rinkeby känner sig tryggare

Läs mer

2023-09-08

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

Läs mer

2023-09-04

90 procent av boende i Köping nöjda med servicen

Läs mer

2023-09-01

Känslan av trygghet ökar i Bro

Läs mer

2023-08-25

Trivseln blommar med odlingslådor

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen