2023-02-10

Vi har vunnit Kundkristallen!

Kundkristallen Vinnare 2023

Vi har vunnit Kundkristallen för andra året i rad! Även i år fick vi detta fina pris för det största lyftet i serviceindex. 

Det var i kategorin fastighetsbolag med fler än 11 000 lägenheter som vi fick den fina utmärkelsen. Kundkristallens vinnare utses inte av en jury, utan bygger på hyresgästernas omdömen i den kundundersökning som vi delar ut varje år tillsammans med AktivBo.

Det betyder att våra hyresgäster tycker att vi gjort en stor förbättring av vår service sedan året innan, och det är en fantastisk bekräftelse på att vi arbetar på rätt sätt.

Våra kundundersökningar är mycket viktiga för oss – de ger information som vi använder för att förvalta våra områden så bra vi bara kan. Och nu kan vi se att allt vårt jobb fortsätter att ge resultat!

Vår vd Per Ekelund, områdeschef Therese Afram och regionchef Daniel S Mattsson fick äran att gå upp på scenen under galan Benchmark Event för att ta emot priset. Vilken kväll!

Motivering vid prisutdelningen

Victoriahem fortsätter visa att ett dedikerat arbetssätt tillsammans med engagerad personal är nyckeln till förbättring och framgång. För andra året i rad vinner Victoriahem Kundkristallen och gör det genom stora förbättringar inom alla delindex.

Kundkristallen delades ut på en gala arrangerad av AktivBo den 9 februari 2023. Kundundersökningarna ställer frågor till hyresgästerna om allt från tryggheten i området och gemensamma utrymmen till renlighet och bemötande av personal.

 

Arkiv

2023-07-07

Blommor och bin frodas i Borås

Läs mer

2023-06-08

Hyresgäster skapar konst för trygghet

Läs mer

2023-06-02

92 nya bostäder i Kållered är inflyttade

Läs mer

2023-05-31

Träffa oss under Järvaveckan

Läs mer

2023-05-22

Vad tycker hyresgästerna om oss som hyresvärd?

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen