2022-02-10

Vi är vinnare av Kundkristallen 2022

Vinnare Kundkristallen 2022

Vi har vunnit Kundkristallen för det största lyftet i serviceindex! – Det här är fantastiskt roligt och en stor bekräftelse på att vi arbetar på rätt sätt, säger Mikael Röjdemark, vår förvaltningschef.

Kundkristallen delas ut av företaget AktivBo och de nominerade företagen har alla genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo under 2021.

Vi nominerades i kategorin företag med 11 000+ lägenheter som ökat sin kundnöjdhet allra mest och nu står det klart att våra hyresgäster tycker att vi har gjort en stor förbättring av vår service sedan året innan.

– Kundundersökningarna ger oss viktig information som vi använder för att ta hand om våra områden på bästa sätt. Vi måste veta vad våra hyresgäster tycker och tänker för att kunna möta deras behov, säger Mikael.

Att ta hem detta pris bekräftar att vi gör mycket rätt och att våra hyresgäster märker att vi alltid arbetar för att göra vår service ännu bättre.

– Men vi kommer naturligtvis inte att luta oss tillbaka nu! Vi vill att ännu fler hyresgäster känner sig nöjda med oss som hyresvärd och att de känner att vi lyssnar på dem. Och det är fantastiskt roligt att märka att många tycker att vi arbetar på rätt sätt.

– Jag vill lyfta fram alla våra medarbetare, som varje dag gör sitt bästa för våra hyresgäster – det är tack vare dem vi får det här priset, avslutar Mikael.

Motivering vid prisutdelningen

Victoriahem är ett tydligt exempel på att genom ett strukturerat och väl förankrat arbete i hela organisationen är det möjligt att göra stora förbättringar och förflyttningar på kort tid. Bland annat genom otroliga lyft på delindexet Ta kunden på allvar.

Kundkristallen delades ut på en gala arrangerad av AktivBo den 10 februari 2022. Kundundersökningarna ställer frågor till hyresgästerna om allt från tryggheten i området och gemensamma utrymmen till renlighet och bemötande av personal.

 

Arkiv

2023-09-12

Hyresgäster i Rinkeby känner sig tryggare

Läs mer

2023-09-08

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

Läs mer

2023-09-04

90 procent av boende i Köping nöjda med servicen

Läs mer

2023-09-01

Känslan av trygghet ökar i Bro

Läs mer

2023-08-25

Trivseln blommar med odlingslådor

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen