2022-07-18

Välkommen till vår härliga pool i Stoeryd i Tranås

Renoverad Pool I Stoeryd Tranås

Visste du att Tranås enda utomhuspool finns i vårt område Stoeryd? Här får alla Victoriahems hyresgäster komma och bada hela sommaren. Här kan du också ha picknick och umgås med hela familjen.

Vår pool i Stoeryd har precis blivit grundligt renoverad. Eftersom renoveringen startades under coronapandemin tog det längre tid än beräknat att få den klar. Många av Victoriahems hyresgäster har längtat tills poolen åter går att använda. Och nu är den äntligen öppen!

- När vi renoverade gjorde vi området för poolen större för att skapa en mötesplats. Det finns numera bänkar, bord och solstolar att umgås vid och gott om plats för en picknickfilt på konstgräset, säger Victoriahems områdeschef i Tranås, Therese Torstensson.

Det är framförallt barnfamiljer som använder poolen, men även många seniorer som ofta motionssimmar på morgnarna.

- Det är fantastiskt roligt att åka förbi poolen en fin sommardag och se alla som badar, njuter och har det gott, säger Therese.

Ingen simskola i sommar

Tyvärr gick det inte att planera för att hålla till exempel simskola i sommar, då det länge var osäkert om poolen skulle blir klar i tid. Men Therese och hennes medarbetare funderar för fullt på olika aktiviteter till nästa sommar.

Att poolen är viktig för hyresgästerna är tydligt. ”Jag tycker poolen är underbar,” hälsar en simmande hyresgäst. ”Poolen betyder oerhört mycket för mig, jag har så mycket glädje och nytta av den,” säger en annan.

- Jag är väldigt stolt över hur fint allting blev! Men framförallt är jag stolt över all personal i Tranås som dagligen arbetar med driften så att våra hyresgäster kan börja sin dag med ett dopp i en fin och fräsch pool, säger Therese.

 

För dig som vill använda poolen

Alla som hyr lägenhet eller lokal hos Victoriahem får använda poolen. Du får betala en engångssumma på 300 kronor för en tagg som du använder för att komma in till poolen. Taggen hämtar du på områdeskontoret på Missionsgatan 6, öppettiderna är tisdagar 09.00-11.30 och onsdagar 15.00-17.00.

Varmt välkommen, hälsar Therese med medarbetare!

 

Så här fin är vår pool i Tranås! 

Arkiv

2023-06-08

Hyresgäster skapar konst för trygghet

Läs mer

2023-06-02

92 nya bostäder i Kållered är inflyttade

Läs mer

2023-05-31

Träffa oss under Järvaveckan

Läs mer

2023-05-22

Vad tycker hyresgästerna om oss som hyresvärd?

Läs mer

2023-05-08

1 000 återbrukade fönster på väg till Ukraina

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen