Tranås

För boende
För boende
Sök ledigt

Hitta ditt hem i Tranås

Tranås ligger i Jönköpings län. Här finns närhet till kultur, shopping, ett rikt båtliv och goda möjligheter till bad och olika fritidsaktiviteter. Stadens centrum är livfullt och bjuder på mänger av butiker, caféer och restauranger med många trivsamma mötesplatser. Från Tranås tar du dig till både Jönköping och Linköping på mindre än en timme med bil och tar du tåget når du Linköping på cirka 40 minuter.

Hyr din bostad hos Victoriahem

Våra hyreslägenheter är moderna och hemtrevliga. Vad sägs om ett väl utrustat kök med inbyggd diskmaskin och mikrovågsugn? Eller ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme? Om du vill hyra en lägenhet hos Victoriahem i Tranås är du varmt välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig att hitta hem!

Ett område att trivas i

  • Nära till strövområden och sjöar
  • Rikt kultur- och nöjesliv
  • Bra service i området
  • Engagerad hyresvärd

Vi arbetar för trivsel och trygghet

Victoriahem har drygt 750 lägenheter i Tranås. Vi vill att våra bostadsområden ska kännas trivsamma och trygga och vi vill kunna erbjuda våra hyresgäster möjligheter till en bra fritid. Vi har samarbeten med Tranås kommun och flera lokala föreningar för att stötta skolungdomar, förbättra integration och utbilda om sopsortering. I Stoeryd finns Tranås enda utomhuspool som helrenoveras under 2022.

Vi renoverar och uppgraderar

Vi arbetar för att våra hus och lägenheter ska vara hållbara och i gott skick. Därför renoverar och målar vi fasader och balkonger i stor skala. Men vi tar också ansvar för hela området. Tillsammans med Tranås kommun ser vi över utemiljöerna och diskuterar vad som behöver åtgärdas. Under 2021 fick till exempel flera gång- och cykelbanor i vårt område Stoeryd ny asfalt.

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra ­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på renoverade, trivsamma hyreslägenheter utan att du behöver stå i bostadskö. Kontakta oss, så ska vi hjälpa till att hitta en bostad som passar just dig!

Drilon

Amanda

På gång hos oss i Tranås

Vi har bytt namn till Victoriahem

Nu förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt namn – Victoriahem. Vi är fortfarande samma hyresvärd och du får träffa samma personal i ditt…

Läs mer

Betala gärna din hyra med e-faktura

Du vet väl att du kan få de flesta av dina räkningar som e-faktura? Även dina hyresfakturor kan du få digitalt.

Läs mer

Laddar du säkert hemma?

Idag har vi flera prylar hemma som behöver regelbunden laddning. Men det innebär också att antalet bränder i samband med laddningar ökar.

Läs mer
Fler nyheter

Fina bostäder i Tranås

Om du hyr lägenhet av Victoriahem i Tranås bor du med vackra och speciella platser precis runt hörnet. Du har nära till den energiska stadskärnan, livsmedelsbutiker och skolor och du kan få gångavstånd till centralstationen. Välkommen till oss i Tranås!

Lediga hyreslägenheter i Tranås

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!