Hyr lägenhet i Tranås

För hyresgäster
För hyresgäster

Hitta ditt hem i Tranås

Tranås ligger i Jönköpings län. Här finns närhet till kultur, shopping, ett rikt båtliv och goda möjligheter till bad och olika fritidsaktiviteter. Stadens centrum är livfullt och bjuder på mängder av butiker, caféer och restauranger med många trivsamma mötesplatser. Från Tranås tar du dig till både Jönköping och Linköping på mindre än en timme med bil och tar du tåget når du Linköping på cirka 40 minuter.

Vill du hyra lägenhet i Tranås? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi bjuder på en del av hyran i upp till tre år 

Just nu bjuder vi på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss. Erbjudandet gäller på några utvalda lägenheter. 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om erbjudandet.

Tips! Kolla efter lediga lägenheter med ikonen Erbjudande just nu, och enklast gör du det genom att klicka i bildlista över lediga lägenheter.

Hyr din bostad hos Victoriahem

Våra hyreslägenheter är moderna och hemtrevliga. Vad sägs om ett väl utrustat kök med inbyggd diskmaskin och mikrovågsugn? Eller ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme? Om du vill hyra en lägenhet hos Victoriahem i Tranås är du varmt välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig att hitta hem!

Ett område att trivas i

 • Nära till strövområden och sjöar
 • Rikt kultur- och nöjesliv
 • Bra service i området
 • Engagerad hyresvärd

Vi arbetar för trivsel och trygghet

Victoriahem har drygt 750 lägenheter i Tranås. Vi vill att våra bostadsområden ska kännas trivsamma och trygga och vi vill kunna erbjuda våra hyresgäster möjligheter till en bra fritid. Vi har samarbeten med Tranås kommun och flera lokala föreningar för att stötta skolungdomar, förbättra integration och utbilda om sopsortering. I Stoeryd finns Tranås enda utomhuspool som helrenoveras under 2022.

Vi renoverar och uppgraderar

Vi arbetar för att våra hus och lägenheter ska vara hållbara och i gott skick. Därför renoverar och målar vi fasader och balkonger i stor skala. Men vi tar också ansvar för hela området. Tillsammans med Tranås kommun ser vi över utemiljöerna och diskuterar vad som behöver åtgärdas. Under 2021 fick till exempel flera gång- och cykelbanor i vårt område Stoeryd ny asfalt.

Välkommen till Idyllen

Våra bekväma hyreslägenheter är tillgängliga för dig som är 55+. Lägenheterna är rymliga med stora sällskapsytor och bra förvaringsutrymmen. Både de gemensamma utrymmena och lägenheterna är väl anpassade för dig som behöver använda hjälpmedel.

Gemenskap

På Idyllen finns många gemensamma utrymmen. Bland annat andaktsrum, bibliotek och snickarbod. I den stora samlingssalen firar vi högtider ihop och arrangerar gemensamma aktiviteter flera gånger i veckan.

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra lediga ­lägenheter i Tranås eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på renoverade, trivsamma hyreslägenheter utan att du behöver stå i bostadskö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Kontakta oss, så ska vi hjälpa till att hitta en lägenhet i Tranås som passar just dig!

Drilon

Drilon

Hyr släp gratis!

Vi har ett nytt samarbete med Circle K i Tranås. Det innebär att du som är ny hyresgäst hos oss får hyra ett flyttsläp gratis under ett dygn. Erbjudandet gäller under helgfria vardagar och i samband med din flytt till oss. Bokningen gör du i kassan på Circle K i Tranås.    

Så här tar du del av erbjudandet:

 • Visa upp ditt hyresavtal i samband med bokning av släpet. 
 • Bokningen måste ske samma månad som ditt inflyttningsdatum 
 • Erbjudandet gäller för dig som är ny hyresgäst hos oss 

Vår fina utomhuspool i Stoeryd

Utomhuspoolen i Stoeryd renoverades 2023 och från och med maj varje år är vi redo för en sommar full med sol och badande hyresgäster. Runt poolen har vi ställt ut bord och stolar där man kan äta lunch eller fika. 

Våra områden i Tranås

Hyreslägenheter i Stoeryd

Här finns 406 lägenheter, såväl renoverade som orenoverade. Stoeryd är ett område som passar barn i alla åldrar såväl som dig som vill slå dig till ro på äldre dagar. Vårt populära seniorboende Idyllen ligger med närhet till grönområden och fina promenadstråk.

En kilometer norr om Stoeryd finner ni en mysig skogssjö. Eller varför inte njuta av ett dopp i vår temperade utomhuspool.

 

 • Barnvänligt med närhet till grönområden
 • Seniorboende
 • Utomhuspool

Ledigt i området

Adresser i området

Beckhemsvägen, Granitgatan

Hyreslägenheter i Tranås centrum

I centrum har vi 261 lägenheter. Några ligger mitt på Storgatan medan andra mer i utkanten. Här finns något för de flestas behov och önskemål.

I Tranås stadskärna är möjligheterna till ett aktivt men samtidigt bekvämt liv många. Här har du närhet till både gym, mataffär, shopping och natur. Från Tranås har du bra kommunikationer. På mindre än en timmes bilfärd når du både Linköping och Jönköping. Tar du tåget är du framme i Linköping på cirka 40 minuter.

 • Nära gym, shopping och natur
 • Nära Tranås station

Ledigt i området

Adresser i området

Nämndemansgatan, Missionsgatan, Torget, Ågatan, Storgatan, Nygatan, Framnäsgatan, Götgatan, Östra Järnvägsgatan, Södra Nygatan, Majorsgatan, Grännavägen, Stjärngatan, Västra Vägen, Vallgatan, Sveagatan

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Fina bostäder i Tranås

Om du hyr lägenhet av Victoriahem i Tranås bor du med vackra och speciella platser precis runt hörnet. Du har nära till den energiska stadskärnan, livsmedelsbutiker och skolor och du kan få gångavstånd till centralstationen. Välkommen till oss i Tranås!

Lediga hyreslägenheter i Tranås

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt