2023-03-08

Välkommen till Parklunden

Välkommen Till Parklunden, Hemsidan Och Intranät

Tidigare var det en parkeringsyta - Nu är det sista huset i nyproduktionen Parklunden klart och alla hyresgästerna har flyttat in.

Projektet startade 2019 och första etappen var klar cirka arton månader senare. Andra etappen stod klart för inflyttning i december 2022 och mars 2023. Parklunden ligger i Ryd i Linköping. Området ligger nära skola, förskola, universitet och centrum med bra kommunikationer.

– På fyra år har vi byggt 196 lägenheter. Första etappen består av 85 lägenheter och andra etappen består av 111 lägenheter. Vi har en bra fördelning mellan kvadratsmarta ettor och tvåor till större treor och fyror. Utbudet av lägenheter och närheten till fina grönområden och universitetet gör Parklunden attraktivt för såväl studenter som för barnfamiljer, säger vår nyproduktionschef Mikael Bengtsson.

I december var det invigning för den sista etappen, uthyrarna var på plats för att träffa våra nya hyresgäster och svara på frågor.

– Det var en trevlig eftermiddag, vi bjöd på kaffe och bullar och fick träffa våra hyresgäster, svara på frågor och visa upp lite av området. Det var också ett bra tillfälle för hyresgästerna att träffa varandra och prata med sina nya grannar, berättar Aydin Aksoy, uthyrare i Linköping.

 

Vi säger varmt välkomna till alla våra nya hyresgäster i Parklunden.

Arkiv

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

2024-03-27

Victoriahem i Västerås använder 30 procent mindre vatten

Läs mer

2024-03-25

Så fick Nesrin jobb hos Victoriahems entreprenör

Läs mer

2024-03-22

Så lyckas Victoriahem minska sin vattenförbrukning

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen