2022-05-18

Vad tycker hyresgästerna om Victoriahem?

Per Ekelund Victoriahem

Nu skickar vi ut en stor kundundersökning till våra hyresgäster och vi kommer att vänta med spänning på resultatet. Vad tycker de om oss som hyresvärd? Vad tycker de om sina lägenheter och sitt område?

Vi skickar ut enkäten via företaget AktivBo. Våra hyresgäster får svara på frågor som handlar om städning av gemensamma utrymmen, kötiden till vår kundservice, bemötandet av våra medarbetare, kvaliteten på deras lägenheter och mycket mer.

För Victoriahem är det mycket viktigt att få ta del av hyresgästernas åsikter.

- Det är viktigt för oss att få veta vad våra hyresgäster värderar. Svaren vi får in genom kundundersökningen spelar stor roll för vårt förbättringsarbete och hur vi kommer att prioritera framöver. Om vi exempelvis planerat renovering av tvättstugan men kunderna istället vill ha renoverade trapphus är det trapphusen vi ska åtgärda först, säger vår vd Per Ekelund. 

Ge sin syn på hyresvärden

För våra hyresgäster är kundundersökningen ett bra tillfälle att ge sin syn på Victoriahem som hyresvärd. Många av våra fastigheter byggdes som en del av miljonprogrammet på 60- och 70-talen och behöver rustas upp. En del av våra områden har också sociala utmaningar och vi lägger stort fokus på att skapa ett tryggt boende där alla trivs och känner sig hemma.

Förra året vann vi AktivBos viktiga pris Kundkristallen som det företag med 11 000+ lägenheter som ökat sin kundnöjdhet allra mest. Utmärkelsen bygger helt på resultaten vi fått i våra kundundersökningar.

- Att vinna det priset visar att vårt arbete får genomslag hos våra hyresgäster, säger Per Ekelund.

Kundundersökningen kommer att ligga ute i cirka sex veckor, sedan ska vi analysera resultatet och planera framåt. Precis som förra året kommer vi att ha en dialog med våra hyresgäster om resultaten.

Arkiv

2024-03-27

Victoriahem i Västerås använder 30 procent mindre vatten

Läs mer

2024-03-25

Så fick Nesrin jobb hos Victoriahems entreprenör

Läs mer

2024-03-22

Så lyckas Victoriahem minska sin vattenförbrukning

Läs mer

2024-02-19

Våra förvaltningar i Haninge utsedda till Årets eldsjäl

Läs mer

2024-01-17

Hyresgästerna i Rinkeby har fått lekplatser byggda efter sina önskemål

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen