2023-01-20

Tefik är ny miljövärd i Stoeryd

Tefik Bali

Tefik Bali kom till Sverige för ungefär 15 år sedan, idag bor han hos oss i Stoeryd. Sedan en tid tillbaka har det varit svårt att hitta ett arbete, men nu är han vår nya miljövärd och bidrar till ökad trygghet och trivsel i sitt eget område.

–Jag tycker det känns bra att jobba här och hålla området fint, säger Tefik Bali till Tranås Tidning.

Tefik är anställd under ett år med möjlighet att stanna kvar ett halvår extra. Som miljövärd hos oss i Stoeryd ser Tefik till att det rent och snyggt i området och att trasig belysning byts ut. Han hjälper även fastighetsskötarna när det behövs.  

– Vi vill att det ska vara snyggt och rent så att det är ett område som de boende trivs i och känner sig stolta över. Det ska inte finnas några mörka utrymmen där belysningen inte fungerar och det ska inte ligga sopor på marken, säger vår områdeschef Therese Torstensson

Vårt miljövärdsprogram

Miljövärdsprogrammet är en del av vårt bosociala arbete. Vi arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi hyresgäster, som håller rent och snyggt inne och ute. Efter avslutat program har många gått direkt vidare till jobb eller studier. Flera har även tackat ja till en tillsvidareanställning hos oss eller hos någon av våra entreprenörer.

 

 

Bilden är tagen av Tranås tidning.  

Arkiv

2021-06-03

Sol och bad – mitt i bostadsområdet

Läs mer

2021-06-03

Nya grannar i Växjö

Läs mer

2021-06-02

Lyckade områdesdagar i Göteborg

Läs mer

2021-05-26

Nu är vår årliga kundundersökning ute

Läs mer

2021-05-07

”Viktigast att lyfta livet i våra områden”

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen