2021-06-24

Stort intresse för våra nya seniorlägenheter i Strömsnäsbruk

Nybyggda Seniorlägenheter I Strömsnäsbruk

Under våren har vi omvandlat outnyttjade lokaler till nybyggda seniorlägenheter på Nya Åbrovägen i Strömsnäsbruk. Nu är fem lägenheter inflyttningsklara på bottenplan.

Snart färdigställs ytterligare fyra lägenheter på andra våningen. Boendet är avsett för personer 65+ och varierande storlekar erbjuds, från ett rum och kök upp till fyra rum och kök. Samtliga med egen uteplats eller balkong. Hyreslägenheterna har en mycket hög standard och är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

De färdigställda lägenheterna drog ett 100-tal nyfikna personer på öppen visning lördagen den 19 juni. Besökarna bjöds på korv med bröd och fick en pratstund med oss om vår nya satsning i Strömsnäsbruk. Den lokala tidningen Smålänningen var även på plats och gjorde en intervju med Tobias Göransson, områdeschef i Markaryd och Johanna Eliasson, förvaltare.

– Nu är fem lägenheter i bottenplanet inflyttningsklara. Snart färdigställs fyra lägenheter på andra våning. Framöver ska dessutom fasaden snyggas till, berättar områdeschef Tobias Göransson för Smålänningen.

Projektet genomförs hand i hand med Markaryds kommun och engagerade pensionärsföreningen. Läs hela artikeln här: 

Läs hela artikeln i Småläningen här

Genom att omvandla outnyttjade utrymmen till nya lägenheter lyfter vi bostadsområdet, investerar i fastigheten och bidrar till en hållbar miljö.

Arkiv

2023-10-10

Överenskommelse med Hyresgästföreningen om hyran i Malmö

Läs mer

2023-09-25

Arshia jobbar för återvinningen i Vårby gård

Läs mer

2023-09-12

Hyresgäster i Rinkeby känner sig tryggare

Läs mer

2023-09-08

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

Läs mer

2023-09-04

90 procent av boende i Köping nöjda med servicen

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen