Hyr lägenhet i Markaryd

För hyresgäster
För hyresgäster
Sök ledigt

Välkommen hem till Markaryd

I Markaryd erbjuder vi 800 moderna hyreslägenheter. Här bor du nära natursköna strövområden och sjöar. Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus belägna i gröna och barnvänliga områden. Här finns även goda kommunikationer för den som pendlar.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss i Markaryd!

Natursköna Markaryd

I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi kvadratsmarta ettor till generösa fyror, centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation. Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus belägna i gröna och barnvänliga områden. I Markaryds kommun har du närhet till natursköna strövområden och sjöar. Här finns även goda kommunikationer för den som pendlar.

Grönområde vid hyreslägenheter i Markaryd

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Markaryd. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Johanna

Caroline

Våra områden i Markaryds kommun

Hyreslägenheter i Markaryd

Markaryd är en tätort i sydvästra Småland. Här bor du med vacker småländsk natur nära inpå. Det finns gott om skogar, sjöar och vandringsleder i Markaryd. Här finns även goda kommunikationer för dig som pendlar. Nibe Industrier är en stor arbetsgivare med huvudkontor på orten.

  • Nära till strövområden och sjöar
  • Bra kommunikationer

Ledigt i området

I Markaryd och Timsfors erbjuder vi allt från kvadratsmarta ettor till generösa fyror, centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation. Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus belägna i gröna och barnvänliga områden.

Adresser i området

Kaplansgatan Åsgatan Göingegatan Kungsgatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Strömsnäsbruk

Strömsnäsbruk är liten ort som ligger 18 kilometer norr om Markaryd. Här bor du lugnt och skönt med närhet till skogar, sjöar och strövområden. I centrala Strömsnäsbruk finns affärer, skolor, och annan service.

  • Lugnt och trivsamt
  • Bra service i området
  • Nära till strövområden och sjöar

Ledigt i området

Från flertalet av våra lägenheter har du utsikt över Hammarsjön. Vi erbjuder även nybyggda seniorlägenheter mitt i centrum.

Adresser i området

Nya Åbrovägen Lagastigsgatan Hermelinsvägen S:t Sigfridsvägen

Hitta på karta

På gång hos oss i Markaryd

Så tycker våra hyresgäster om vår service

I veckan landar resultaten från vår stora kundundersökning i våra hyresgästers brevlådor. Alla kommer att få ta del av resultaten från sitt eget bosta…

Läs mer

Modell för hyresförhandlingar skyddar hyresgäster

Nu börjar de årliga hyresförhandlingarna. De sker under en tid av stora förändringar som påverkar både hyresvärdar och hyresgäster. Men vi tror att vi…

Läs mer

Så fungerar värmen i våra lägenheter

Nu är hösten här på riktigt. Då upplever många hyresgäster att det blir kallt i lägenheten. Här berättar vi om hur värmesystemet fungerar och vad hyre…

Läs mer
Fler nyheter

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!