Hyr lägenhet i Markaryd

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Markaryd

I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi 800 moderna hyreslägenheter. Här bor du nära natursköna strövområden och sjöar. Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus belägna i gröna och barnvänliga områden. Här finns även goda kommunikationer för den som pendlar.

Vill du hyra lägenhet i Markaryd? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Erbjudande i Strömsnäsbruk

Just nu har vi utvalda erbjudanden för dig som är ny hyresgäst i Strömsnäsbruk. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Tips! Kolla efter lediga lägenheter med ikonen Erbjudande just nu, och enklast gör du det genom att klicka i bildlista över lediga lägenheter.

Natursköna Markaryd 

I Markaryd, Strömsnäsbruk och Timsfors erbjuder vi kvadratsmarta ettor till generösa fyror, centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation. Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus belägna i gröna och barnvänliga områden. I Markaryds kommun har du närhet till natursköna strövområden och sjöar. Här finns även goda kommunikationer för den som pendlar.

Grönområde vid hyreslägenheter i Markaryd

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Markaryd. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra lediga lägenheter i Markaryd eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet i Markaryd som passar dig.

Caroline

Caroline

072-534 77 17

Våra områden i Markaryds kommun

Hyreslägenheter i Markaryd

Markaryd är en tätort i sydvästra Småland. Här bor du med vacker småländsk natur nära inpå. Det finns gott om skogar, sjöar och vandringsleder i Markaryd. Här finns även goda kommunikationer för dig som pendlar. Nibe Industrier är en stor arbetsgivare med huvudkontor på orten.

  • Nära till strövområden och sjöar
  • Bra kommunikationer

Ledigt i området

I Markaryd och Timsfors erbjuder vi allt från kvadratsmarta ettor till generösa fyror, centralt belägna med närhet till affärer, skola, service och kommunikation. Våra ljusa och välplanerade lägenheter finns i en- till fyravåningshus belägna i gröna och barnvänliga områden.

Adresser i området

Kaplansgatan Åsgatan Göingegatan Kungsgatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Strömsnäsbruk

Strömsnäsbruk är liten ort som ligger 18 kilometer norr om Markaryd. Här bor du lugnt och skönt med närhet till skogar, sjöar och strövområden. I centrala Strömsnäsbruk finns affärer, skolor, och annan service.

  • Lugnt och trivsamt
  • Bra service i området
  • Nära till strövområden och sjöar

Ledigt i området

Från flertalet av våra lägenheter har du utsikt över Hammarsjön. Vi erbjuder även nybyggda seniorlägenheter mitt i centrum.

Adresser i området

Nya Åbrovägen Lagastigsgatan Hermelinsvägen S:t Sigfridsvägen

Hitta på karta

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt