2021-07-05

Stort intresse för fotbollscup i Brandkärr

Fotbollscup I Brandkärr

På sommarlovets första dag startade Verdandis traditionsenliga fotbollscup. Vi är stolta samarbetspartner till den årliga sommaraktiviteten i Brandkärr i Nyköping.

Under hela sommaren spelar tjejer och killar i åldern 6–16 år fotboll på gräsytorna vid Brandkärrsskolan. Här är det gemenskapen och intresset för att göra saker tillsammans som är i fokus när Brandkärrscupen drar igång, och så har det varit sedan starten 1995.  I år har 188 barn hittills anmält sig.

I åldersgruppen 13–16 år finns möjligheten att anmäla egna lag. Som enskild spelare går det bra att anmäla sig under hela turneringen. Finalerna spelas söndag 15 augusti.

Att stödja Verdandis fotbollscup ger oss möjlighet att bidra till en meningsfull sommar för våra unga hyresgäster. Samarbetet med Verdandi är en av våra många satsningar för att skapa en positiv utveckling i Brandkärr.

– Vi har sedan flera år tillbaka en fin relation och ett väldigt gott samarbete med Verdandi. De fyller en viktig roll i bostadsområdet och finns som stöd för alla boende. De är aktiva på gårdarna och hjälper bland annat till att hålla rent och snyggt, berättar Charbel Chamas, områdeschef i Nyköping.

 

 

– I år är Victoria Park med och stödjer vår sommar cup, vilket vi är glad för. Vi har ett mycket bra samarbete med Victoria Park och samarbetar med olika delar under hela året.  Bland annat deltar vi på områdesdagarna och hjälper till med sophantering och skräpplockning, berättar Karin Johansson, verksamhetsledare Verdandi Brandkärr.

Verdandis fotbollscup
Datum:
 14 juni–15 augusti
Tider: måndagar och onsdagar kl. 16.00-21.00, samt söndagarna 25 juli, 1, 8 och 15 augusti
Plats: Brandkärrsskolan

Arkiv

2023-01-16

Ministerträff om integration och trygghet i Bäckby i Västerås

Läs mer

2022-12-01

Saker du inte visste om miljonprogrammet

Läs mer

2022-11-23

Utökat inflytande för Victoriahems hyresgäster

Läs mer

2022-11-22

El-lådcykel till Brickebacken

Läs mer

2022-11-09

Vi satsar på förnybar energi med solceller

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen