2021-06-11

Stort grattis till årets stipendiater på Skäggetorpsskolan

hyresbostad Linköping

På skolavslutningen i Skäggetorp delade vi ut stipendier till elever som på något sätt utmärkt sig under sitt sista år på Skäggetorpsskolan.

– Vi vill ge en extra morot till eleverna och premiera de som gjort något extra bra under året. I år är det tredje året i rad vi delar ut stipendier. Detta är av årets roligaste dagar, berättar Eleonor Biberg, områdeschef i Linköping. 

Stipendierna delar vi ut tillsammans med Willhem, Stångåstaden och Lejonfastigheter som en del i arbetet att höja betygen i området, vid sidan av läxläsning och andra aktiviteter. Genom vår gemensamma förening Fastighetsägare i Skäggetorp i Linköping arbetar vi för stadsdelens positiva utveckling där särskilt fokus ligger på ungdomar, trygghet och sysselsättning.

Khayal Dhabiti fick priset på 15 000 kronor för årets prestation. På ett år har hon lyckats höja alla sina betyg samtidigt som hon har kämpat mot en allvarlig sjukdom. För Corren berättar hon att hon är glad och ser fram emot sin gymnasieutbildning.

En av de som har jobbat hårt är Sandra Foaad Abdulahad. Hon fick priset för årets toppresultat. Sandras kompis Naimo Ali Mohamed fick priset för civilkurage.

Abdurahman Hendieh och Abdinasir Yusuf prisades som årets nytänkare respektive kämpe för hållbarhet.

Vi önskar våra stipendiater ett välförtjänt härligt sommarlov och stort lycka till i framtiden!

Läs hela reportaget i Corren här >>

Arkiv

2023-09-12

Hyresgäster i Rinkeby känner sig tryggare

Läs mer

2023-09-08

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

Läs mer

2023-09-04

90 procent av boende i Köping nöjda med servicen

Läs mer

2023-09-01

Känslan av trygghet ökar i Bro

Läs mer

2023-08-25

Trivseln blommar med odlingslådor

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen