2021-06-11

Stort grattis till årets stipendiater på Skäggetorpsskolan

hyresbostad Linköping

På skolavslutningen i Skäggetorp delade vi ut stipendier till elever som på något sätt utmärkt sig under sitt sista år på Skäggetorpsskolan.

– Vi vill ge en extra morot till eleverna och premiera de som gjort något extra bra under året. I år är det tredje året i rad vi delar ut stipendier. Detta är av årets roligaste dagar, berättar Eleonor Biberg, områdeschef i Linköping. 

Stipendierna delar vi ut tillsammans med Willhem, Stångåstaden och Lejonfastigheter som en del i arbetet att höja betygen i området, vid sidan av läxläsning och andra aktiviteter. Genom vår gemensamma förening Fastighetsägare i Skäggetorp i Linköping arbetar vi för stadsdelens positiva utveckling där särskilt fokus ligger på ungdomar, trygghet och sysselsättning.

Khayal Dhabiti fick priset på 15 000 kronor för årets prestation. På ett år har hon lyckats höja alla sina betyg samtidigt som hon har kämpat mot en allvarlig sjukdom. För Corren berättar hon att hon är glad och ser fram emot sin gymnasieutbildning.

En av de som har jobbat hårt är Sandra Foaad Abdulahad. Hon fick priset för årets toppresultat. Sandras kompis Naimo Ali Mohamed fick priset för civilkurage.

Abdurahman Hendieh och Abdinasir Yusuf prisades som årets nytänkare respektive kämpe för hållbarhet.

Vi önskar våra stipendiater ett välförtjänt härligt sommarlov och stort lycka till i framtiden!

Läs hela reportaget i Corren här >>

Arkiv

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen