2021-06-28

Sommarfotbollsskola i Linköping är i full gång

hyresbostad Linköping

Sommarfotbollsskolan på Lycktorps IP i Linköping är i full gång. Med start i måndags 21 juni och fyra veckor framåt är det fotboll, lek och bad som står på schemat för barn och ungdomar.

Tillsammans med Hemgårdarnas bollklubb arrangerar vi gratis sommarfotbollsskola under fyra veckor. Där kan barn i åldern 8–13 år under vecka 25–28 spela fotboll, leka lekar och bada. Vi bjuder på lunch och mellanmål varje dag.

Samarbetet är en av våra många satsningar för att skapa en positiv utveckling i våra bostadsområden.

– Det är glädjande att vi för sjätte året i rad kan arrangera sommarfotbollskola tillsammans med Hemgårdarnas bollklubb. Extra roligt är det när efterfrågan är så stor, det brukar vara mellan 80 och 100 barn som deltar. Genom samarbetet med Hemgårdarnas BK kan vi erbjuda alla barn och ungdomar ett riktigt roligt sommarlov här i Linköping, säger Eleonor, områdeschef för Victoria Park i Linköping. 

– Alla barn oavsett förutsättningar har rätt till ett minnesvärt och roligt sommarlov, och just därför är fotbollsskolan viktig för att ge alla barn en meningsfull tillvaro även under de veckor på året då skolan inte har öppet. Vi är stolta och glada över att Victoria Park och Linköpings kommun möjliggör för HBK att skapa en mer aktiv fritid för barn och unga även under sommaren. Fotbollsskolan pågår under hela fyra veckor och det är helt kostnadsfritt för alla barn att vara med, berättar Karlos Hasani, ansvarig för fotbollsskolan, Hemgårdarnas BK.

Sommarfotbollsskolan, som arrangeras på Lycketorps IP den 21 juni till 16 juli mellan klockan 8
och 14, är fullbokad.

Arkiv

2024-07-16

Victoriahems hyresgäster är nöjda med servicen

Läs mer

2024-07-05

Nya löparbanor uppmuntrar till mer rörelse hos barn och unga

Läs mer

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen