2021-06-03

Nya grannar i Växjö

Victoriahem i växjö

Förra året byggde vi 33 nya hyreslägenheter på Gamla Norrvägen 12 och 14 i Växjö. De nya lägenheterna har skapats av gamla källarlokaler. De som bor i området sedan tidigare har därmed fått nya trevliga grannar, bland annat Linnea, Hussain och Leo som bor i varsin nybyggd etta.

Linnea bor hos Victoriahem

Vi har pratat med dem för att ta reda på vad de tycker om sitt nya boende och om bostadsområdet. 

Linnea tycker att det är praktiskt att bo i hyresrätt. Nu behöver hon inte oroa sig för snöröjning, krånglande vattenpumpar eller pannor. Hon tycker även att det är lugnt och tryggt.

– Jag trivs väldigt bra i min nybyggda lägenhet. Allt känns väldigt nytt, fräscht och genomtänkt. Personalen här är dessutom snabba på att svara på frågor och är trevliga och hjälpsamma, säger Linnea.

Hussain tycker att det är väldigt smidigt att bo i hyresrätt. Han tycker att det är härligt med ett helt nytt kök och badrum. Golvvärmen gör att det känns lyxigt.Hussain

 

– Det bästa med hyreslägenhet är när man inte är säker på hur framtiden ser ut, hur länge man ska bo kvar i staden eller när man sparar ihop till att köpa en lägenhet, säger Hussain.

Leo bor i en etta på 35 kvm. Han trivs väldigt bra med sitt nya boende och tycker att det är trevligt att vara den första personen som bor i lägenheten. Det är även Leos första egna boende sedan han flyttade hemifrån. Han tycker att det är en bra start på vuxenlivet att bo i hyreslägenhet. Leo

– Istället för att ha allt på sina egna axlar så kan jag vända mig till Victoria Park ifall något går snett eller om jag behöver hjälp med saker som jag annars kanske inte hade kunnat lösa själv. Till exempel en trasig diskmaskin eller avlopp som fallerar. Då behöver jag bara ringa till hyresvärden så löser man det därifrån. Teknikern som kom och hjälpte mig var mycket trevlig och hjälpsam, säger Leo.

- Det är fantastiskt att finns tvättmaskin, torktumlare och golvvärme på toaletten samt diskmaskin, kylskåp och frys i en etta, avslutar Leo.

Arkiv

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

2024-03-27

Victoriahem i Västerås använder 30 procent mindre vatten

Läs mer

2024-03-25

Så fick Nesrin jobb hos Victoriahems entreprenör

Läs mer

2024-03-22

Så lyckas Victoriahem minska sin vattenförbrukning

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen