2022-04-04

Ny områdeschef i Brandbergen

Hyresvärd Brandbergen

Vi säger välkommen till Emelie Olsson, som nu blivit områdeschef för Victoriahem i Brandbergen. Hon har arbetat många år inom fastighetsbranschen och hon sätter alltid hyresgästen först.

Emelie Olsson har arbetat i nio år hos hyresvärden Akelius och har stor erfarenhet av att arbeta med hyresbostäder. Från ett extrajobb i kundservice gick hon vidare till jobb som uthyrare, teknisk förvaltare och de senaste tre åren har hon arbetat som områdeschef för Akelius i Skogås och Västerhaninge.

– Det är en väldigt spännande bransch, ena dagen är aldrig den andra lik. Det är ett viktigt jobb vi gör, det är ju folks hem vi arbetar med, säger hon.

Emelie vill lägga stort fokus på att bygga en starkare kontakt mellan förvaltningen och hyresgästerna, men också mellan hyresgästerna själva.

– Jag vill med en öppen dialog skapa förutsättningar för våra hyresgäster att på olika sätt kunna engagera sig och påverka sitt boende. På så vis kan vi tillsammans fortsätta vårda området till ett trivsamt och tryggt hem, säger Emelie.  

Hon kommer från Helsingborg, men studierna tog henne till Stockholm. Planen vara att bli biomedicinsk analytiker, men genom extrajobbet i kundservice fick hon upp ögonen för fastighetsbranschen.

– Jag bytte ju bana helt, men det är ändå en del erfarenheter från utbildningen som jag har haft nytta av. Vi hade mycket patientkontakter till exempel, och även i fastighetsbranschen är ju möten med människor väldigt centralt.

Nu väljer hon alltså att gå vidare till Victoriahem.

– Victoriahem är ett företag som tänker långsiktigt och vill satsa på sina områden och jag ser fram emot att bli en del av detta arbete, säger Emelie.

Emelie Olsson tar över efter Roger Malmquist, som har gått vidare till rollen som regionchef för Victoriahems region Stockholm Södra.

Arkiv

2024-03-27

Victoriahem i Västerås använder 30 procent mindre vatten

Läs mer

2024-03-25

Så fick Nesrin jobb hos Victoriahems entreprenör

Läs mer

2024-03-22

Så lyckas Victoriahem minska sin vattenförbrukning

Läs mer

2024-02-19

Våra förvaltningar i Haninge utsedda till Årets eldsjäl

Läs mer

2024-01-17

Hyresgästerna i Rinkeby har fått lekplatser byggda efter sina önskemål

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen