2021-07-08

Har vi råd att lämna människor utanför? Nej det har vi inte!

Per Ekelund Lg

Igår, den 7 juli, deltog vår vd Per Ekelund i ett samtal om social hållbarhet och inkludering under Almedalsveckan. Ämnet för diskussionen var “Det finns behov för finansiering av social hållbarhet. Har vi råd att lämna människor utanför?”

Vår verksamhet påverkar många människors liv, och som stor samhällsaktör måste vi se till att de insatserna vi gör skapar långsiktiga värden både för oss som bolag och för samhället. Vi måste vara en del av lösningen, annars är vi en del av problemet. Genom långsiktigt arbete, engagemang och inkludering kan vi skapa riktigt bra platser att bo på. 20 procent av våra medarbetare är också våra hyresgäster –  så vi är nära knutna till livet i våra bostadsområden.

Vårt hållbarhetsarbete är en del av vår affärsmodell, och vi vet att det inte finns några snabba lösningar. Därför vilar vår förvaltning på tre ben; upprustning, kundfokus och bosocialt arbete. Alla delar är lika viktiga.

Lyssna gärna på samtalet med Per  Ekelund och Kent Persson, Heimstaden, om hur vi arbetar med Social Hållbarhet och inkludering https://almedalsveckanplay.info/61755.

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen