2021-06-23

Vi arrangerar fotbollsskola tillsammans med Borås AIK

Fotbollsskola I Borås

Genom samarbetet med BAIK och RF SISU erbjuder vi 200 tjejer och killar i åldrarna 10 till 14 år en rolig upplevelse i sommar, där man kan träffa nya vänner och lära sig mer om fotboll.

Fotbollsskolan pågår varje dag kl. 10.00-14.00 under vecka 26 och 31. Det är gratis för barn och ungdomar att delta och vi bjuder på mat och dryck.

– När restriktionerna nu börjar att lättas upp vill vi vara med och skapa meningsfull sommar för barn 

och ungdomar i våra bostadsområden. Genom fotbollsskolan kan vi erbjuda roliga aktiviteter i sommar där varje barn får mat och dryck under varje träningstillfälle samt att de får egen t-shirt, vattenflaska och fotboll med sig hem efter avslutad fotbollsskola, säger Therese Riise, områdeschef för Victoria Park i Borås.

– Fotbollsskolan på Bodavallen kommer att bli ett fantastiskt minne för många barn. Att ge denna möjlighet känns toppen, säger Emil Jylhänlahti, BAIK.

 

 

Vi vill att fler ska erbjudas en meningsfull och aktiv fritid som kan resultera i ett långt och hälsosamt liv. Tillsammans kan vi skapa magiska förutsättningar och oförglömliga minnen för våra boende, oavsett ålder eller ambitionsnivå. Ett gott samarbete krävs för att göra det möjligt. Fotbollsskolan i sommar är ett exempel på ett just sådant samarbete mellan BAIK och Victoria Park. Vi på RF SISU är väldigt glada för att få vara en del av detta samarbete, som vi hoppas få se under många år framöver, säger Jessica Melin, RF SISU.

Arkiv

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen