2022-06-07

Gratis bad i Brandbergen på sommarlovet

Gratis Bad För Barn I Brandbergen (1)

Den 13 juni öppnar vår pool i Brandbergen. Här kan både våra hyresgäster och andra boende i Brandbergen komma och bada under sommarlovet. Badet är gratis.

Vår pool i Brandbergen har funnits i över tjugo år. Den är 25 meter lång och har en liten rund barnpool bredvid. Här finns badmöjligheter för alla åldrar.

- Det är en viktig mötesplats för våra hyresgäster, men även för andra boende i Haninge kommun. Vi erbjuder gratis bad hela sommaren.

- Det är inte alla som har möjlighet att åka i väg under sommaren utan spenderar sommarlovet hemma och då är det väldigt uppskattat att ha ett bad på gångavstånd, säger Emelie Olsson, områdeschef för Victoriahem i Brandbergen.

Sedan flera år tillbaka har det lokala fotbollslaget FC Brandbergen varit badvärdar och de står för skötsel av poolområdet och kiosken.

- De är stabila och trygga förebilder som många barn och ungdomar verkligen ser upp till och lyssnar på. På så vis ger FC Brandbergen barn och ungdomar verktyg att kunna och vilja agera på ett ansvarsfullt sätt i olika situationer.

- Förutom det så bidrar de till hälsa, rörelse och möjlighet att träffas och umgås med kompisar. Att vi kan stötta och samarbeta med FC Brandbergen känns både väldigt roligt och viktigt, säger Emelie.

Poolen ger barnen glädje

Victoriahem driver poolen helt i egen regi, vilket innebär att se till att allt tekniskt fungerar, att vattnet är hygieniskt och att de badande barnen är säkra. Vår fastighetsförvaltare Stefan Henning har skött om poolen i hela 22 år.

- Det bästa med badet är att se glädjen hos alla barn som kommer dit. Det glittrar i barnens ögon på samma sätt som vid julklappsöppning. Mina barn har själva växt upp med Brandbergsbadet och har idag så starka och goda minnen därifrån. Det vill jag erbjuda de barn som bor hos oss också, säger han.

Varmt välkomna i sommar! Poolen har öppet från den 13 juni till den 15 augusti. Adressen är Norra kronans gata 420 i Brandbergen.

Arkiv

2023-10-26

Mammor får kunskap och nya vänner

Läs mer

2023-10-19

Så här arbetar Södertälje med vårt miljövärdsprogram

Läs mer

2023-10-10

Överenskommelse med Hyresgästföreningen om hyran i Malmö

Läs mer

2023-09-25

Arshia jobbar för återvinningen i Vårby gård

Läs mer

2023-09-12

Hyresgäster i Rinkeby känner sig tryggare

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen