Västerås

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Västerås

Här bor du i gröna och trivsamma bostadsområden med naturen inpå knuten. Du har närhet till det mesta, med förskola och skola i området. Och det är inte långt till centrum. 

Västerås är en levande stad präglad av både historia och nutid. Här finns ett blomstrande shopping- och restaurangliv, gamla slott, en världskänd domkyrka och Mälarens fantastiska skärgård.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss i Västerås!

Hyr en modern lägenhet

I natursköna Västerås erbjuder vi 750 moderna och trivsamma hyreslägenheter i bostadsområdena Skallberget och Bäckby.

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. 

Kök hemma hos Victoriahem i Västerås

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Västerås. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna lägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Lisa Lyngbacken

Lisa

Skallberget

Cirka två kilometer från centrum ligger Skallberget, ett omtyckt bostadsområde som erbjuder en trivsam boendemiljö. Skallberget har ett brett service utbud med matvaruaffärer, apotek, bank, pizzerior med mera.

  • Nära till centrum
  • Lugnt och trivsamt område
  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service

På Skallberget finns det fina grönområden. Till centrum tar det endast tio minuter med cykel eller buss. Rocklunda med motionsspår och idrottsanläggningar ligger alldeles intill området. Stenby köpcentra ligger endast några minuter från Skallberget.

Adresser i området

Bellmansgatan, Karlfeldtsgatan, Skallbergsgatan

Hitta på karta

Bäckby

Bäckby är ett välplanerat bostadsområde cirka 4 kilometer från centrum. Här har du det nära till det mesta. I Bäckby finns fina grönområden, elljusspår, förskola, idrottsområden och motionshallar.

  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
  • Närhet till grönområden och promenadstråk

Bäckby har ett eget centrum med post, apotek, bank, bibliotek, restaurang och mataffär. I närheten finns det även två större köpcentra, Erikslund och Hälla med många olika butiker.

Adresser i området

Axel Oxenstiernas Gata, Puddelugnsgatan

Hitta på karta

På gång hos oss i Västerås

Arbeta Hos Victoriahem

Vad tycker hyresgästerna om oss som hyresvärd?

Nu är det dags igen för årets stora kundundersökning! Vad tycker våra hyresgäster om oss som hyresvärd? Vad tycker de om sina lägenheter och sitt områ…

Läs mer
Grilla I Sommar

Så här får du grilla hos oss i sommar

Det är härligt att grilla, men i tätbebyggda områden är det viktigt att ta hänsyn till både grannar och brandsäkerhet. Det är inte särskilt svårt – se…

Läs mer
Minasidor Energikampanj Illustrationer

Bli energismart – spara el och pengar!

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken.

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt