Hyr lägenhet i Västerås

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Västerås

Här bor du i gröna och trivsamma bostadsområden med naturen inpå knuten. Du har närhet till det mesta, med förskola och skola i området. Och det är inte långt till centrum. 

Västerås är en levande stad präglad av både historia och nutid. Här finns ett blomstrande shopping- och restaurangliv, gamla slott, en världskänd domkyrka och Mälarens fantastiska skärgård.

Välkommen att hyra din lägenhet hos Victoriahem i Västerås! Bo själv eller tillsammans med vän!

Ledig hyreslägenhet i Västerås

Vi bjuder på en del av hyran 

Just nu bjuder vi på en del av månadshyran under det första året, för dig som är ny hyresgäst hos oss. Erbjudandet gäller på några utvalda lägenheter. 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om erbjudandet.

Tips! Kolla efter lediga lägenheter med ikonen Erbjudande just nu, och enklast gör du det genom att klicka i bildlista över lediga lägenheter.

Hyr en modern lägenhet

I natursköna Västerås erbjuder vi 750 moderna och trivsamma hyreslägenheter i bostadsområdena Skallberget och Bäckby.

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. 

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Västerås. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Vi har lägenheter för dig som studerar i Västerås

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Kontakta vår uthyrare

Vill du veta mer om våra lediga ­lägenheter i Västerås eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna lägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Kontakta mig så hjälper jag dig att hitta en hyreslägenhet i Västerås som passar dig.

Agnes

Agnes

Blivande student?

Det här är en deal för dig som gillar att vara tidigt ute. Du kan tryggt teckna ett förstahandskontrakt redan nu och lugnt planera vidare för höstens plugg.

Läs mer

Våra områden i Västerås

Hyreslägenhet på Skallberget

Cirka två kilometer från centrum ligger Skallberget, ett omtyckt bostadsområde som erbjuder en trivsam boendemiljö. Skallberget har ett brett serviceutbud med matvaruaffärer, apotek, bank, pizzerior med mera.

  • Nära till centrum
  • Lugnt och trivsamt område
  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service

Ledigt i området

På Skallberget finns det fina grönområden. Till centrum tar det endast tio minuter med cykel eller buss. Rocklunda med motionsspår och idrottsanläggningar ligger alldeles intill området. Stenby köpcentra ligger endast några minuter från Skallberget.

Adresser i området

Bellmansgatan, Karlfeldtsgatan, Skallbergsgatan

Hitta på karta

Hyreslägenhet på Bäckby

Bäckby är ett välplanerat bostadsområde cirka fyra kilometer från centrum. Här har du nära till det mesta. På Bäckby finns fina grönområden, elljusspår, förskola, idrottsområden och motionshallar.

  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
  • Närhet till grönområden och promenadstråk

Ledigt i området

Bäckby har ett eget centrum med post, apotek, bank, bibliotek, restaurang och mataffär. I närheten finns det även två större köpcentra, Erikslund och Hälla med många olika butiker.

Adresser i området

Axel Oxenstiernas Gata, Puddelugnsgatan

Hitta på karta

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt