Uppsala

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. Den har charmen från en småstad, men med storstadens puls och energi. Här finns ett brett utbud av kultur, idrott och shopping. Uppsala är en populär studentstad och en av världens mest framstående städer på det vetenskapliga området, med två högt rankade universitet och regionsjukhuset Akademiska sjukhuset.

Om du vill hyra lägenhet i Uppsala hos Victoriahem behöver du registrera dig och söka genom Bostadsförmedlingen i Uppsala.

Vi erbjuder 980 moderna hyreslägenheter i Uppsala.

Om du vill hyra lägenhet i Uppsala hos Victoriahem behöver du registrera dig och söka genom Bostadsförmedlingen i Uppsala.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Uppsala. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Våra områden i Uppsala

Valsätra

Våra hyreslägenheter ligger i stadsdelen Valsätra, cirka sex kilometer söder om centrum. Vi erbjuder allt från mindre ettor till stora, ljusa fyrarummare. I området finns flera lekplatser och en basketplan. Gottsunda centrum ligger på gångavstånd och du tar dig enkelt till Uppsala centrum med cykel eller buss. 

Från Uppsala pendeltågstation tar du dig till Stockholms central på mindre än en timme, och till Arlanda på mindre än 20 minuter.

  • Gångavstånd till Gottsunda centrum
  • Lekplatser och basketplan i området
  • Kollektivtrafik med bra pendlingsmöjligheter

Adresser i området

Bandstolsvägen, Spinnrocksvägen, Linrepevägen,

Hitta på karta

På gång hos oss i Uppsala

Arbeta Hos Victoriahem

Vad tycker hyresgästerna om oss som hyresvärd?

Nu är det dags igen för årets stora kundundersökning! Vad tycker våra hyresgäster om oss som hyresvärd? Vad tycker de om sina lägenheter och sitt områ…

Läs mer
Grilla I Sommar

Så här får du grilla hos oss i sommar

Det är härligt att grilla, men i tätbebyggda områden är det viktigt att ta hänsyn till både grannar och brandsäkerhet. Det är inte särskilt svårt – se…

Läs mer
Minasidor Energikampanj Illustrationer

Bli energismart – spara el och pengar!

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken.

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt