Spånga

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Spånga

I Spånga erbjuder vi moderna hyreslägenheter i stadsdelarna Rinkeby och Tensta. Spånga ligger i Stockholms kommun. Här är det nära till grönområden som Spånga By med en fin 4H-gård och Järvafältet med bra motionsspår. 

Om du vill hyra lägenhet i Rinkeby eller Tensta hos Victoriahem behöver du registrera dig och söka genom Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Hyr lägenhet i Spånga

I Spånga erbjuder vi 1 800 moderna hyreslägenheter i områdena Rinkeby och Tensta. Här bor du nära Järvafältet. Du tar dig till city på cirka 20 minuter. Om du vill hyra lägenhet i Rinkeby eller Tensta hos Victoriahem behöver du registrera dig och söka genom Bostadsförmedlingen i Stockholm. En del av våra lägenheter i Tensta förmedlas även via Mina sidor här på vår hemsida.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Spånga. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Våra områden i Spånga

Tensta

Tensta ligger cirka tio kilometer nordväst om Stockholm. Det är en naturnära stadsdel, med gångavstånd till det vidsträckta Järvafältet med sina kolonilotter och en närliggande gård med hästar och andra djur. Tensta har två tunnelbanestationer, Tensta station och Hjulsta station. 

  • Naturnära stadsdel
  • Gångavstånd till tunnelbanan
  • Nära Tensta centrum

I Tensta centrum finns affärer och närliggande parkeringshus. Det är gångavstånd till Spånga IP med fotbollsplaner, ishall och utegym.

Adresser i området

Hyppingeplan Risingeplan Lättingebacken

Hitta på karta

Rinkeby

Drygt tio kilometer nordväst om Stockholms city ligger Rinkeby. Här är utbudet av fritidsaktiviteter och idrott stort och det finns flera centrum med bibliotek och livsmedelsaffärer.

  • Gångavstånd till Rinkebystråket
  • Nära bra service

Våra lägenheter finns på fem minuters gångavstånd från Rinkebystråket. Här finns olika slags butiker och caféer, vårdcentral och Folkets Hus. Du tar dig till city med tunnelbana på under tjugo minuter.

Adresser i området

Ovanbygränd Stenbygränd Storbyplan Sunnanbyplan Mellanbyplan Sörbyplan Bredbyplan Forbyvägen

Hitta på karta

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt