Hyr lägenhet i Nyköping

För hyresgäster
För hyresgäster

Hitta ditt boende i Nyköping

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. På det charmiga Stora Torget finns det arkitektur från fyra olika århundranden. Stadens kustlinje är tio mil lång, vilket gör skärgården med sina många öar väldigt tillgänglig. Här finns även fler än femtio naturreservat att njuta av. Kommunikationerna är bra och det tar cirka en timme att resa till Stockholm, Norrköping och Linköping.

Välkommen hem till Nyköping!

Vi bjuder på en del av månadshyran i två år

Just nu bjuder vi på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om erbjudandet.

Studentdeal – för dig som vill trygga bostaden nu

Är du en Early bird? Det här är en deal för dig som gillar att vara tidigt ute. Hos oss kan du tryggt teckna ett förstahandskontrakt redan nu och lugnt planera vidare för höstens plugg. Läs mer om vår studentdeal här.

Vi arbetar med helheten

Vi arbetar med att långsiktigt förvalta våra bostadshus. Vi renoverar och rustar upp både lägenheter och gemensamma utrymmen. Vi arbetar för att bygga gemenskap och skapa större trygghet och vi gör det gärna tillsammans med dig och dina grannar. Det är viktigt att våra områden har bra mötesplatser så att du kan trivas riktigt bra. Vi ser till helheten!

Bo bra i Nyköping

Här i Nyköping erbjuder vi moderna hyreslägenheter i Brandkärr, Isaksdal och Stenkulla. Alla områden har promenadavstånd till vattnet och grönområden i närheten. Du kan bo bra i Victoriahems lägenheter i Nyköping!

Vi har lägenheter för dig som studerar i Nyköping

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig!

Isabell Yacoub, Uthyrare

Isabell

Blivande student?

Det här är en deal för dig som gillar att vara tidigt ute. Du kan tryggt teckna ett förstahandskontrakt redan nu och lugnt planera vidare för höstens plugg

Lägenheter för studenter (earlybirdstudent)

Våra områden i Nyköping

Hyreslägenheter i Stenkulla

Stenkulla är ett barnvänligt område med bilfri innergård. Butiker och mataffär finns i området och det är cirka tio minuters promenad till Rosvalla som är Nyköpings sportanläggning. Du har endast 20 minuters promenad till vattnet eller centrum.

  • Bra service i området
  • Ligger nära Rosvalla
  • Barnvänligt område

Adresser i området

Jupitervägen

Hyreslägenheter i Isaksdal

Isaksdal är ett lugnt område med många grönytor. Ett stenkast från bostaden finns vårdcentral och Ekensbergs friluftsområde med elljusspår. Badhuset ligger cirka tio minuters promenad från bostaden och centrum når du på cirka 15 minuter.

  • Närhet till grönområden och promenadstråk
  • Barnvänligt område
  • Bra service i närheten

Ledigt i området

Adresser i området

Solbergavägen

Hyreslägenheter i Brandkärr

Brandkärr har en stor innergård med härlig grönyta samt skola med klasser från förskolan upp till årskurs 6. Du når badhus, butiker och flera stora mataffärer med en promenad på cirka tio minuter.

  • Barnvänligt område
  • Grönområden i närheten
  • Gångavstånd till skola och förskola

Ledigt i området

Adresser i området

Mariebergsvägen

På gång hos oss i Nyköping

Arbeta Hos Victoriahem

Vad tycker hyresgästerna om oss som hyresvärd?

Nu är det dags igen för årets stora kundundersökning! Vad tycker våra hyresgäster om oss som hyresvärd? Vad tycker de om sina lägenheter och sitt områ…

Läs mer
Grilla I Sommar

Så här får du grilla hos oss i sommar

Det är härligt att grilla, men i tätbebyggda områden är det viktigt att ta hänsyn till både grannar och brandsäkerhet. Det är inte särskilt svårt – se…

Läs mer
Minasidor Energikampanj Illustrationer

Bli energismart – spara el och pengar!

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken.

Läs mer

Vill du också bo modernt och bekvämt?

Våra lediga hyreslägenheter hittar du på Mina sidor.

Skapa konto idag – välkommen med din ansökan!

Lediga hyreslägenheter i Nyköping

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt