Hyr lägenhet i Nyköping

För hyresgäster
För hyresgäster

Hitta ditt boende i Nyköping

Victoriahems hyreslägenheter i Nyköping ligger i Brandkärr, Stenkulla och Isaksdal. Här hittar du trivsamma bostäder med ljusa, rymliga rum och moderna kök och badrum.

Våra lägenheter har promenadavstånd till vattnet och fina grönområden.

Du har också bra kommunikationer i närheten. Från Nyköping kan du resa till Stockholm, Norrköping och Linköping på ungefär en timme.

Vill du hyra lägenhet i Nyköping? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi bjuder på en del av hyran i två år

Vi har ett utvalt antal lägenheter där vi bjuder på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss under de två första åren.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om erbjudandet. 

Tips! Kolla efter lediga lägenheter med ikonen Erbjudande just nu, och enklast gör du det genom att klicka i bildlista över lediga lägenheter.

Vi har lägenheter för dig som studerar i Nyköping

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Hyresvärd som arbetar med helheten

Victoriahem arbetar med att långsiktigt förvalta våra bostadshus. Vi renoverar och rustar upp både lägenheter och gemensamma utrymmen. Vi arbetar för att bygga gemenskap och skapa större trygghet och vi gör det gärna tillsammans med dig och dina grannar. Det är viktigt att våra områden har bra mötesplatser så att du kan trivas riktigt bra. Vi ser till helheten!

Bo bra i Nyköping

Här i Nyköping erbjuder vi moderna hyreslägenheter i Brandkärr, Isaksdal och Stenkulla. Alla områden har promenadavstånd till vattnet och grönområden i närheten. Du kan bo bra i Victoriahems lägenheter i Nyköping!

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra lediga ­lägenheter i Nyköping eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet i Nyköping som passar dig!

Nataly

Nataly

Våra områden i Nyköping

Hyreslägenheter i Brandkärr

Brandkärr har en stor innergård med härlig grönyta samt skola med klasser från förskolan upp till årskurs 6. Du når badhus, butiker och flera stora mataffärer med en promenad på cirka tio minuter.

  • Barnvänligt område
  • Grönområden i närheten
  • Gångavstånd till skola och förskola

Ledigt i området

Adresser i området

Mariebergsvägen

Hyreslägenheter i Stenkulla

Stenkulla är ett barnvänligt område med bilfri innergård. Butiker och mataffär finns i området och det är cirka tio minuters promenad till Rosvalla som är Nyköpings sportanläggning. Du har endast 20 minuters promenad till vattnet eller centrum.

  • Bra service i området
  • Ligger nära Rosvalla
  • Barnvänligt område

Ledigt i området

Adresser i området

Jupitervägen

Hyreslägenheter i Isaksdal

Isaksdal är ett lugnt område med många grönytor. Ett stenkast från bostaden finns vårdcentral och Ekensbergs friluftsområde med elljusspår. Badhuset ligger cirka tio minuters promenad från bostaden och centrum når du på cirka 15 minuter.

  • Närhet till grönområden och promenadstråk
  • Barnvänligt område
  • Bra service i närheten

Ledigt i området

Adresser i området

Solbergavägen

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Vill du också bo modernt och bekvämt?

Våra lediga hyreslägenheter hittar du på Mina sidor.

Skapa konto idag – välkommen med din ansökan!

Lediga hyreslägenheter i Nyköping

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt