Malmö

För boende
För boende
Sök ledigt

Välkommen hem till Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och den snabbast växande storstaden i landet. Här finns allt från restauranger, shopping, nöjesliv, bibliotek, muséer, idrottsanläggningar och vackra parker. På Stadion kan du uppleva Malmö FF och allsvensk fotboll. 

Hyr en modern lägenhet

I Malmö erbjuder vi 2 000 moderna hyreslägenheter. Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. 

Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

 

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Malmö. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Våra områden i Malmö

Malmö centrum

Våra hyreslägenheter i centrala Malmö ligger nära stadsdelen Möllevången. Här finns ett rikt kulturliv och smakupplevelser från hela världen. Stadsbussar går med täta avgångar genom staden. Från Malmö centralstation kan du ta tåg till Köpenhamn, Stockholm och Göteborg.

 • Centralt läge nära Möllevångstorget
 • Rikt kultur- och nöjesliv
 • Stort utbud av restauranger, butiker och aktiviteter

Adresser i området

Disponentgatan Henrik Smithsgatan Kamrergatan Möllevångsgatan Ängelholmsgatan

Hitta på karta

Rosengård

Rosengård är en stadsdel i östra Malmö. Från våra hus är det gångavstånd till Rosengård centrum med butiker och annan service. Här finns även skolor och ett rikt kulturliv. På våra bilfria innergårdar kan du njuta av grönska, lek- och grillplatser.

 • Gångavstånd till skolor och Rosengård centrum
 • Bilfria innergårdar
 • Bra kommunikationer

Samtliga innergårdar rustas nu upp och totalrenoveras för ökad trivsel. Du har även tillgång till tvättstuga, förråd, cykelförråd och miljöstationer. Postboxar och passagesystem finns i samtliga hus.

Med Pågatågen tar du dig till Malmö centrum på sex minuter. Kommunikation med bil är väldigt smidigt då påfart till motorvägen ligger i direkt anslutning till våra lägenheter på Herrgården. 

Adresser i området

Ramels väg

Hitta på karta

Lindängen

Lindängen är en stadsdel i södra Malmö. Här finns skolor, närbutiker, restauranger, bibliotek och annan service. 2021 startade bygget av nya Högaholmsskolan, nära Lindängens centrum och våra hyreshus. Den nya skolan kommer rymma klassrum och andra undervisningslokaler, skolbibliotek, gymnastiksal och matsal, som kan användas som samlingslokal kvällstid.

 • Gångavstånd till skola och service
 • Trygga gång- och cykelbanor
 • Nära Lindängsbadet

Det finns goda bussförbindelser till Malmö centrum och Hyllie. Om du föredrar att cykla tar det cirka 25 minuter att cykla till Gustav Adolfs Torg. Du har även nära till Lindängsbadet.

Adresser i området

Kantatgatan

Hitta på karta

Hermodsdal

Hermodsdal är en stadsdel i södra Malmö. Med goda bussförbindelser och trygga cykelbanor är det lätt att ta sig till innerstan. Här finns gott om gröna ytor och parkområden. I närheten finns Lindängsbadet och flera fotbollsplaner. Närbutiker, skolor och annan service finns på gångavstånd.

 • Nära innerstaden
 • Trygga gång- och cykelbanor
 • Vackra parker i närområdet

Adresser i området

Docentgatan

Hitta på karta

Heleneholm

Heleneholm är en stadsdel i södra Malmö, nära centrum. Här bor du med med köpcentrumet Mobilia runt hörnet - som erbjuder all tänkbar service. Med goda bussförbindelser och cykelbanor är det lätt att ta sig till innerstan.

 • Nära till innerstaden
 • Gångavstånd till köpcentrumet Mobilia
 • Bra kommunikationer och cykelvägar

Du har nära till Ringvägen och påfart till Öresundsbron. I närheten ligger en större idrottsplats för fotboll och friidrott, den gröna Heleneholmsparken, Malmö Stadion och Pildammsparken.

Adresser i området

Eriksfältsgatan Fosievägen

Hitta på karta

På gång hos oss i Malmö

Vi har bytt namn till Victoriahem

Nu förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt namn – Victoriahem. Vi är fortfarande samma hyresvärd och du får träffa samma personal i ditt…

Läs mer

Från miljövärd till byggarbetare

Varje år skapar vi sysselsättning för 25 miljövärdar i våra områden. Flertalet är boende hos oss och saknar sysselsättning.

Läs mer

Energieffektiv förvaltning gör skillnad

Vår devis på Victoria Park är att vi gör skillnad på riktigt. Genom att vi väljer hållbara satsningar på energi och vatten såväl som ny teknik gör vi…

Läs mer
Fler nyheter

Vi anställer våra hyresgäster

Vi arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. Efter avslutat program har hela 65 procent gått direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål. Flera har även tackat ja till en tillsvidareanställning hos oss och våra entreprenörer. Det är vi riktigt glada för. Nu anställer vi 70 miljövärdar varje år.

Vi vill skapa engagemang och förändring

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!