Kristianstad

För hyresgäster
För hyresgäster
Sök ledigt

Välkommen hem till Kristianstad

Kristianstad är Skånes fjärde största stad. I stadskärnan finns mysiga gränder med restauranger, butiker, nöjesliv och aktiviteter. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum, vilket skapar många arbetstillfällen och ett blomstrande näringsliv.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss i Kristianstad!

Hyr en modern lägenhet

I Kristianstad erbjuder vi 600 moderna hyreslägenheter i centrala Kristianstad och Öllsjö.

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Kristianstad. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Våra områden i Kristianstad

Kristianstads centrum

Kristianstad är Skånes fjärde största stad. I stadskärnan finns mysiga gränder med restauranger, butiker, nöjesliv och aktiviteter. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum, vilket skapar många arbetstillfällen och ett blomstrande näringsliv.

  • Centralt läge
  • Gångavstånd till Tivoliparken och centralstationen
  • Bra parkeringsmöjligheter

Ledigt i området

Tivoliparken ligger centralt där du finner teater, stigar, lekplatser och gröna ytor. Nära parken ligger Naturum, ett vackert vattenrike för stora och små besökare.

Från Kristianstad tar du dig enkelt med tåg till Malmö och Köpenhamn.

Adresser i området

Östra Boulevarden Kvarngatan Karlavägen Milnergatan Västra Boulevarden Handsmakaregatan Sadelmakaregatan Björkvägen Skogsvägen Lagmansgsgatan Vasagatan Lasarettsboulevarden Döbelnsgatan Utställningsvägen

Hitta på karta

Öllsjö

Öllsjö är en stadsdel i sydvästra delen av Kristianstad, cirka sex kilometer utanför centrum. Här bor du med närhet till strövområde, skola, köpcenter och mycket bra bussförbindelser. Med buss tar du dig till centrum på 13 minuter. Öllsjö är ett mycket attraktivt område i Kristianstad.

  • Bra parkeringsmöjligheter
  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
  • Barnvänligt område med lekplats

Ledigt i området

Vi erbjuder marklägenheter i varierande storlekar, från två till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har en egen uteplats i någon form.

Adresser i området

Lägervägen

Hitta på karta

På gång hos oss i Kristianstad

Vi är vinnare av Kundkristallen 2022

Vi har vunnit Kundkristallen för det största lyftet i serviceindex! – Det här är fantastiskt roligt och en stor bekräftelse på att vi arbetar på rätt…

Läs mer

Vi har bytt namn till Victoriahem

Nu förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt namn – Victoriahem. Vi är fortfarande samma hyresvärd och du får träffa samma personal i ditt…

Läs mer

Betala gärna din hyra med e-faktura

Du vet väl att du kan få de flesta av dina räkningar som e-faktura? Även dina hyresfakturor kan du få digitalt.

Läs mer
Fler nyheter

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!