Hyr lägenhet i Kristianstad

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Kristianstad

Kristianstad är Skånes fjärde största stad. I stadskärnan finns mysiga gränder med restauranger, butiker, nöjesliv och aktiviteter. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum, vilket skapar många arbetstillfällen och ett blomstrande näringsliv.

Vill du hyra lägenhet i Kristianstad? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hyr en modern lägenhet

I Kristianstad erbjuder vi 600 moderna hyreslägenheter i centrala Kristianstad och Öllsjö.

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Vi har lägenheter för dig som studerar i Kristanstad

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

 

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Kristianstad. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra lediga ­lägenheter i Kristianstad eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet i Kristianstad som passar dig.

Emelie

Emelie

Våra områden i Kristianstad

Hyreslägenheter i Kristianstads centrum

Kristianstad är Skånes fjärde största stad. I stadskärnan finns mysiga gränder med restauranger, butiker, nöjesliv och aktiviteter. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum, vilket skapar många arbetstillfällen och ett blomstrande näringsliv.

  • Centralt läge
  • Gångavstånd till Tivoliparken och centralstationen
  • Bra parkeringsmöjligheter

Ledigt i området

Tivoliparken ligger centralt där du finner teater, stigar, lekplatser och gröna ytor. Nära parken ligger Naturum, ett vackert vattenrike för stora och små besökare.

Från Kristianstad tar du dig enkelt med tåg till Malmö och Köpenhamn.

Adresser i området

Östra Boulevarden Kvarngatan Karlavägen Milnergatan Västra Boulevarden Handsmakaregatan Sadelmakaregatan Björkvägen Skogsvägen Lagmansgsgatan Vasagatan Lasarettsboulevarden Döbelnsgatan Utställningsvägen

Hitta på karta

Öllsjö

Öllsjö är en stadsdel i sydvästra delen av Kristianstad, cirka sex kilometer utanför centrum. Här bor du med närhet till strövområde, skola, köpcenter och mycket bra bussförbindelser. Med buss tar du dig till centrum på 13 minuter. Öllsjö är ett mycket attraktivt område i Kristianstad.

  • Bra parkeringsmöjligheter
  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
  • Barnvänligt område med lekplats

Ledigt i området

Vi erbjuder marklägenheter i varierande storlekar, från två till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har en egen uteplats i någon form.

Adresser i området

Lägervägen

Hitta på karta

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt