Hyr lägenhet i Arboga

För hyresgäster
För hyresgäster
Sök ledigt

Välkommen hem till Arboga!

Här bor du i trivsamma lägenheter som ligger centralt eller på bekvämt promenadavstånd från stadskärnan. Våra fastigheter har barnvänliga innergårdar som inbjuder till lek och gemenskap.

Välkommen att hitta ditt nya hem oss i Arboga!

Hyr en modern lägenhet

Vi har över 550 trevliga hyreslägenheter med hög standard i Arboga, i centrum och i Brattberget som också ligger centralt. Alla våra områden har barnvänliga innergårdar med olika typer av klätterställningar.

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Hos oss kan du hyra en härlig lägenhet utan att stå i bostadskö.

Lägenhetshus för hyreslägenheter i Arboga

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Arboga. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett tecken på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Jenny

Våra områden i Arboga

Hyreslägenheter i Arboga Centrum

I centrum finns alla bekvämligheter inom räckhåll. Arboga station ligger inom kort gångavstånd.

  • Barnvänligt utan genomfartstrafik
  • Centralt läge
  • Nära till Arboga station

Ledigt i området

Adresser i området

Vikingagatan Östra Nygatan Bergsgränd Storgatan Trädgårdsgatan Österled

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Brattberget

I Brattberget har du närhet till både fina grönområden och centrum. Här finns också livsmedelsbutik, skola och förskola.

En rolig detalj är att vi har byggt Arbogas första parkourbana vid Västermovägen 25. Den invigdes i juni 2021 och är tillgänglig för alla Arbogabor.

  • Barnvänligt utan genomfartstrafik
  • Nära till centrum
  • Nära till livsmedelsaffär och annan service

Ledigt i området

Adresser i området

Västermovägen

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Vilsta

I Vilsta bor du i lummiga kvarter i de centrala delarna av Arboga. Här hittar du parker, grönområden och badstrand.

  • Nära till centrum
  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
  • Nära till Villagatsbadet

Ledigt i området

Adresser i området

Lundborgsesplanaden, Jädersvägen

Hitta på karta

På gång hos oss i Arboga

Tryggheten ökar i Arboga

I Arboga har den upplevda tryggheten på kvällar och nätter ökat till 85 procent, en ökning med 7,5 procentenheter sedan förra året. Det visar den årli…

Läs mer

Hyresgästen som får Vilsta att blomstra

I Vilsta i Arboga bor en hyresgäst som förgyller hela sitt kvarter. Hon heter Christina och har i många år planterat blommor i en grönskande rabatt ut…

Läs mer

Så tycker våra hyresgäster om vår service

I veckan landar resultaten från vår stora kundundersökning i våra hyresgästers brevlådor. Alla kommer att få ta del av resultaten från sitt eget bosta…

Läs mer
Fler nyheter

Välkommen till trivsamma Arboga!

Här bor du centralt och trivsamt i hemtrevliga och renoverade lägenheter med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. 

Våra lediga hyreslägenheter finns på Mina sidor. Skapa konto idag – vi ser fram emot din intresseanmälan.

Lediga hyreslägenheter

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!