Vägen till lägenhet

Vad kul att du är intresserad av en lägenhet hos oss!

 1. Du registrerar dig som bostadssökande på Mina sidor. Du behöver ett konto hos oss för att söka våra lägenheter. Det kostar inget att registrera ett konto. De uppgifter du fyller i blir din sökprofil när du söker en lägenhet. Du kan välja vilka områden och vilken storlek på lägenhet du är intresserad av. Om du vill får du ett mejl när det dyker upp en ledig lägenhet som matchar dina önskemål. Skapa konto här.
 2. Under Lediga lägenheter hittar du alla våra lediga lägenheter. Klicka på lägenheten du är intresserad av, och sedan på knappen Anmäl intresse. Du kan se alla dina intresseanmälningar på Mina sidor.
 3. Sök lediga lägenheter du är intresserad av. Du kan anmäla intresse på flera lägenheter.
 4. Ladda upp intyg. För att bli erbjuden visning av lägenhet, ska du ladda upp intyg som validerar att du uppfyller grundkraven. Det är inget krav att ladda upp sina intyg för att skapa konto, utan det är när du aktivt själv söker lägenhet som du behöver ladda upp dina intyg.
 5. Håll koll på din mejl. Vi skickar alltid erbjudande om visning via mejl till mejladressen du registrerat hos oss. Det är därför viktigt att du angivit korrekt mejl och att du kontrollerar den regelbundet. Vill du inte missa om det läggs ut en lägenhet som varit perfekt för dig? Du kan göra en prenumeration på Mina sidor så att du får mejl när det finns lägenheter som passar dina önskemål.

Tänk på att

 • din profil är uppdaterad med aktuella uppgifter
 • du har inkomstintyg som styrker anställning, studier, pension eller liknande
 • uppdaterar ditt konto – inaktiva konton raderas efter 12 månader
 • göra en prenumeration så att du inte missar söka en ledig lägenheter som passat dig
 • anmäl intresse på aktuella lägenheter
 • du kan visa goda boendereferenser
Har du fler frågor? Klicka här för mer hjälp.