2021-11-16

Vi har fått utmärkelsen Great Place to Work

Great Place To Work (1)

Vi hade det på känn, men nu är det fastslaget. Vi är en utmärkt arbetsplats! Resultatet av vår senaste medarbetarundersökning har kvalificerat oss för certifieringen Great Place to Work.

– Vi är jättestolta över utmärkelsen. Vi har ambitiösa medarbetare som med stort engagemang jobbar för att hjälpa våra kunder och driva vår verksamhet framåt. Att de också trivs så bra hos oss som undersökningen visar känns fantastisk roligt, säger vår HR-chef Liselott Wennerström. 

Certifieringen gäller både Victoria Park och Hembla. Vid årsskiftet förenas vi under namnet Victoriahem, men redan idag jobbar vi tätt ihop.

– Vi är en geografiskt spridd organisation, men trots det är gemenskapen stor. Jag tror att vår styrka ligger i att medarbetarna får, och tar, stort eget ansvar. Samtidigt är det självklart att vi stöttar och hjälper varandra, oavsett position och plats i företaget, säger Liselott.

Great Place to Work® är ett globalt undersökningsföretag som varje år genomför medarbetarundersökningar välden över. Utifrån ett index som de utarbetat delas certifieringen ut till företag där arbetsplatskulturen upplevs som särskilt förtroendefull och positiv.

Arkiv

2023-09-25

Arshia jobbar för återvinningen i Vårby gård

Läs mer

2023-09-12

Hyresgäster i Rinkeby känner sig tryggare

Läs mer

2023-09-08

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

Läs mer

2023-09-04

90 procent av boende i Köping nöjda med servicen

Läs mer

2023-09-01

Känslan av trygghet ökar i Bro

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen