2021-11-16

Vi har fått utmärkelsen Great Place to Work

Great Place To Work (1)

Vi hade det på känn, men nu är det fastslaget. Vi är en utmärkt arbetsplats! Resultatet av vår senaste medarbetarundersökning har kvalificerat oss för certifieringen Great Place to Work.

– Vi är jättestolta över utmärkelsen. Vi har ambitiösa medarbetare som med stort engagemang jobbar för att hjälpa våra kunder och driva vår verksamhet framåt. Att de också trivs så bra hos oss som undersökningen visar känns fantastisk roligt, säger vår HR-chef Liselott Wennerström. 

Certifieringen gäller både Victoria Park och Hembla. Vid årsskiftet förenas vi under namnet Victoriahem, men redan idag jobbar vi tätt ihop.

– Vi är en geografiskt spridd organisation, men trots det är gemenskapen stor. Jag tror att vår styrka ligger i att medarbetarna får, och tar, stort eget ansvar. Samtidigt är det självklart att vi stöttar och hjälper varandra, oavsett position och plats i företaget, säger Liselott.

Great Place to Work® är ett globalt undersökningsföretag som varje år genomför medarbetarundersökningar välden över. Utifrån ett index som de utarbetat delas certifieringen ut till företag där arbetsplatskulturen upplevs som särskilt förtroendefull och positiv.

Arkiv

2024-02-19

Våra förvaltningar i Haninge utsedda till Årets eldsjäl

Läs mer

2024-01-17

Hyresgästerna i Rinkeby har fått lekplatser byggda efter sina önskemål

Läs mer

2024-01-16

Flest lägenheter till Bostadsförmedlingen i Stockholm

Läs mer

2023-12-08

Polisen ser en positiv utveckling i Järvaområdet

Läs mer

2023-12-04

”Målet är att Lövgärdet ska strykas från polisens lista”

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen