2021-11-16

Vi har fått utmärkelsen Great Place to Work

Great Place To Work (1)

Vi hade det på känn, men nu är det fastslaget. Vi är en utmärkt arbetsplats! Resultatet av vår senaste medarbetarundersökning har kvalificerat oss för certifieringen Great Place to Work.

– Vi är jättestolta över utmärkelsen. Vi har ambitiösa medarbetare som med stort engagemang jobbar för att hjälpa våra kunder och driva vår verksamhet framåt. Att de också trivs så bra hos oss som undersökningen visar känns fantastisk roligt, säger vår HR-chef Liselott Wennerström. 

Certifieringen gäller både Victoria Park och Hembla. Vid årsskiftet förenas vi under namnet Victoriahem, men redan idag jobbar vi tätt ihop.

– Vi är en geografiskt spridd organisation, men trots det är gemenskapen stor. Jag tror att vår styrka ligger i att medarbetarna får, och tar, stort eget ansvar. Samtidigt är det självklart att vi stöttar och hjälper varandra, oavsett position och plats i företaget, säger Liselott.

Great Place to Work® är ett globalt undersökningsföretag som varje år genomför medarbetarundersökningar välden över. Utifrån ett index som de utarbetat delas certifieringen ut till företag där arbetsplatskulturen upplevs som särskilt förtroendefull och positiv.

Arkiv

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen