2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Victoriahem Under Jarvaveckan

Den 29 maj – 1 juni är det Järvaveckan i Stockholm. Precis som förra året har Victoriahem ett tält på plats. Välkommen fram!

Järvaveckan hålls varje år sedan 2016 och är tänkt som en plats för möten och diskussioner mellan medborgare, politiker och olika samhällsaktörer. Partiledare och andra företrädare för riksdagspartierna medverkar under veckan.

I Victoriahems tält står bland andra vår HR-specialist Katarina Björnström för att prata med Järvabor som kan vara intresserade av att arbeta hos oss.

- Jag tror att många känner till oss som hyresvärd, men inte som en stor arbetsgivare. Vi är på plats för att synliggöra det. Jag hoppas få träffa de som bor i Järva och berätta om vilka möjligheter det finns hos oss, säger hon.

Framförallt kommer vi att lyfta vårt miljövärdsprogram och våra praktikplatser.

- Vi står inför en kandidatbrist på fastighetsmarknaden. Därför vill vi gärna knyta an till kandidater tidigt i deras karriär och få dem att växa hos oss, säger Katarina.

Vår hållbarhetsutvecklare Jorunn Rådberg modererar ett panelsamtal om samverkan i Järva. Paneldeltagare är vår regionchef Daniel S Mattsson och Anders Österberg som är biträdande finansborgarråd.

Seminariet hålls fredag 31 maj klockan 16.15 –17.00 i seminarietältet Göteborg.

Arkiv

2023-12-01

Karlslund flyttas ned på polisens lista över utsatta områden

Läs mer

2023-11-20

Trapphusmöten får hyresgäster att prata

Läs mer

2023-11-16

Fattigdomen minskar i Herrgården på Rosengård

Läs mer

2023-10-31

Det här tycker våra hyresgäster om vår service

Läs mer

2023-10-26

Mammor får kunskap och nya vänner

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen