2022-06-01

Träffa oss på Järvaveckan 2022

Victoriahem På Järvaveckan 2022

Kom och träffa oss på Järvaveckan! Våra engagerade medarbetare finns på plats hela veckan för att prata med alla som är nyfikna på frågor som handlar om hyresmarknaden.

Järvaveckan är en stor samlingsplats för politiker, organisationer, företag och engagerade medborgare. I år hålls den 1-5 juni, på Spånga IP i norra Stockholm. Vi deltar för att det är ett bra tillfälle att skapa dialog med alla som är intresserade av frågor som rör hyresbostäder.

Vårt tält står i mitten av området. Om du kommer förbi kan du få träffa medlemmar ur vår förvaltning och medarbetare som jobbar med bosociala frågor och kommunikation.

På torsdag 2 juni är du välkommen att lyssna på vårt seminarium och paneldebatt ”Hur vänder man utvecklingen i ett helt bostadsområde?”.

Här deltar Mårten Westberg från Rinkeby Run, Anja Nordenfeldt från Mamma United, Saleh Karrani från Miljonbemanning, Daniel S Mattsson, regionchef hos Victoriahem och Jorunn Rådberg, bosocial chef hos Victoriahem. Moderator är Adisa Handzic från Victoriahem.

Tid: 13.30-14.30
Plats: Seminarietält 1

Vi ses!

Arkiv

2024-02-19

Våra förvaltningar i Haninge utsedda till Årets eldsjäl

Läs mer

2024-01-17

Hyresgästerna i Rinkeby har fått lekplatser byggda efter sina önskemål

Läs mer

2024-01-16

Flest lägenheter till Bostadsförmedlingen i Stockholm

Läs mer

2023-12-08

Polisen ser en positiv utveckling i Järvaområdet

Läs mer

2023-12-04

”Målet är att Lövgärdet ska strykas från polisens lista”

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen