2022-01-27

Tillsammans håller vi Rosengård rent

Tillsammans Håller Vi Rosengård Rent

Vi lägger mycket tid och kraft på att få sopsorteringen att fungera bättre och nedskräpningen att minska i våra områden. Tillsammans med andra aktörer kan vi göra en stor skillnad.

I veckan välkomnade vi sju personer från miljöförvaltningen i Malmö stad till vårt bostadsområde Herrgården på Rosengård i Malmö. Vår förvaltare Sofia Lokind guidade och visade hur vi arbetar med sopsortering.

– De tyckte att området var väldigt rent. Våra miljövärdar fick beröm för sitt fina arbete och trevliga bemötande, vilket såklart är väldigt roligt, säger Tannia Rosander Fazliu, vår områdeschef i Malmö.

Nu ska vi ta vårt samarbete kring nedskräpning, avfallshantering och skadedjurbekämpning i Rosengård vidare. Vi ska få kommunikationsmaterial från miljöförvaltningen och deras miljöambassadörer ska hjälpa till att coacha våra hyresgäster i sopsortering och miljöfrågor.

I vår ska vi tillsammans med Städa Sverige och Rosengårdsfastigheter arrangera en städplockardag med ungdomar från lokala föreningar.

Ett rent område ökar trivseln och känslan av trygghet – det här är insatser som har stort värde för både oss och våra hyresgäster.

Arkiv

2024-03-27

Victoriahem i Västerås använder 30 procent mindre vatten

Läs mer

2024-03-25

Så fick Nesrin jobb hos Victoriahems entreprenör

Läs mer

2024-03-22

Så lyckas Victoriahem minska sin vattenförbrukning

Läs mer

2024-02-19

Våra förvaltningar i Haninge utsedda till Årets eldsjäl

Läs mer

2024-01-17

Hyresgästerna i Rinkeby har fått lekplatser byggda efter sina önskemål

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen