2022-01-27

Tillsammans håller vi Rosengård rent

Tillsammans Håller Vi Rosengård Rent

Vi lägger mycket tid och kraft på att få sopsorteringen att fungera bättre och nedskräpningen att minska i våra områden. Tillsammans med andra aktörer kan vi göra en stor skillnad.

I veckan välkomnade vi sju personer från miljöförvaltningen i Malmö stad till vårt bostadsområde Herrgården på Rosengård i Malmö. Vår förvaltare Sofia Lokind guidade och visade hur vi arbetar med sopsortering.

– De tyckte att området var väldigt rent. Våra miljövärdar fick beröm för sitt fina arbete och trevliga bemötande, vilket såklart är väldigt roligt, säger Tannia Rosander Fazliu, vår områdeschef i Malmö.

Nu ska vi ta vårt samarbete kring nedskräpning, avfallshantering och skadedjurbekämpning i Rosengård vidare. Vi ska få kommunikationsmaterial från miljöförvaltningen och deras miljöambassadörer ska hjälpa till att coacha våra hyresgäster i sopsortering och miljöfrågor.

I vår ska vi tillsammans med Städa Sverige och Rosengårdsfastigheter arrangera en städplockardag med ungdomar från lokala föreningar.

Ett rent område ökar trivseln och känslan av trygghet – det här är insatser som har stort värde för både oss och våra hyresgäster.

Arkiv

2023-09-25

Arshia jobbar för återvinningen i Vårby gård

Läs mer

2023-09-12

Hyresgäster i Rinkeby känner sig tryggare

Läs mer

2023-09-08

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

Läs mer

2023-09-04

90 procent av boende i Köping nöjda med servicen

Läs mer

2023-09-01

Känslan av trygghet ökar i Bro

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen