2023-01-20

Tefik är ny miljövärd i Stoeryd

Tefik Bali

Tefik Bali kom till Sverige för ungefär 15 år sedan, idag bor han hos oss i Stoeryd. Sedan en tid tillbaka har det varit svårt att hitta ett arbete, men nu är han vår nya miljövärd och bidrar till ökad trygghet och trivsel i sitt eget område.

–Jag tycker det känns bra att jobba här och hålla området fint, säger Tefik Bali till Tranås Tidning.

Tefik är anställd under ett år med möjlighet att stanna kvar ett halvår extra. Som miljövärd hos oss i Stoeryd ser Tefik till att det rent och snyggt i området och att trasig belysning byts ut. Han hjälper även fastighetsskötarna när det behövs.  

– Vi vill att det ska vara snyggt och rent så att det är ett område som de boende trivs i och känner sig stolta över. Det ska inte finnas några mörka utrymmen där belysningen inte fungerar och det ska inte ligga sopor på marken, säger vår områdeschef Therese Torstensson

Vårt miljövärdsprogram

Miljövärdsprogrammet är en del av vårt bosociala arbete. Vi arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi hyresgäster, som håller rent och snyggt inne och ute. Efter avslutat program har många gått direkt vidare till jobb eller studier. Flera har även tackat ja till en tillsvidareanställning hos oss eller hos någon av våra entreprenörer.

 

 

Bilden är tagen av Tranås tidning.  

Arkiv

2023-09-08

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

Läs mer

2023-09-04

90 procent av boende i Köping nöjda med servicen

Läs mer

2023-09-01

Känslan av trygghet ökar i Bro

Läs mer

2023-08-25

Trivseln blommar med odlingslådor

Läs mer

2023-08-11

Sommarjobb ger unga kunskap för livet

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen