2022-06-30

Summercamp i Rosengård - för sjunde året i rad

Sommarlovsaktivitet Spontanfotboll i Karlskrona

Tillsammans med FC Rosengård arrangerar vi Summercamp på Rosengårds IP den 8-10 augusti 2022. Summercamp är en av årets mest populära aktiviteter i Rosengård och även i år ser antalet deltagare ut att slå nya rekord.

Det är sjunde året i rad som vi, tillsammans med FC Rosengård arrangerar gratis sommaraktiviteter för barn och ungdomar i Malmö. I år får barnen spela fotboll tillsammans, träna teknik, läsa böcker och umgås. Det kommer även arrangeras tävlingar med fina priser.

– Det är glädjande att vi för sjunde året i rad kan erbjuda denna aktivitet, som varje år lockar allt fler deltagare. I år är 50 barn anmälda. Genom vårt samarbete med FC Rosengård kan vi erbjuda alla barn och ungdomar riktigt roliga dagar här i Rosengård. Det här är också en viktig del av vårt bosociala arbete som handlar om att lyfta hela stadsdelen och göra den till en ännu bättre plats att bo på, säger Sofia Lokind, förvaltare på Victoriahem i Malmö.

– Det kommer bli en perfekt final på sommarlovet! Summercamp är fullbokat och våra ledare är redo att visa trix, hålla i tävlingar och såklart spela fotboll. Det känns extra kul att vi tillsammans med Victoriahem kan erbjuda allt detta gratis för våra barn i området, säger Jenny Sjöstrand, FC Rosengård.

Alla barn födda 2010 - 2013 år är välkomna att delta. Summercamp är gratis men föranmälan krävs. Frukt och mellanmål ingår under alla tre dagar. Alla barn som deltar får dessutom en vattenflaska och en t-shirt som minne.

Arkiv

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen