2022-12-15

Postboxar i trapphuset – läs om fördelarna för dig som hyresgäst

Postbox I Trapphuset

Flera av våra trapphus i Katrineholm har fått postboxar i entréerna. Postboxarna ersätter brevinkasten som finns på din lägenhetsdörr. Förändringen innebär flera fördelar för dig som hyresgäst, här kommer några.

Det blir mindre spring i trapphuset, eftersom all post delas ut i postboxarna vid entrén.

Du kan ta emot mindre paket direkt i brevlådan, som inte får plats genom brevinkastet. Större paket kan du ta emot via Iboxen, som finns utställda på flera platser i ditt område. 

Utan brevinkast i dörren kommer du att bli erbjuden att byta ut din lägenhetsdörr till en säkerhetsdörr. En säkerhetsdörr gör det svårare för tjuven att ta sig in. Den klarar en eventuell brand bättre och hindrar giftig brandrök från att ta sig in i lägenheten. Den stänger ute kall luft och ljud från trapphuset så att du får en bättre inomhustemperatur och lugn och ro i lägenheten.  

– När det finns möjlighet för dig att byta till en säkerhetsdörr kommer vi att kontakta dig. Du kommer att få ett brev med mer information och kostnaden för att byta, berättar Pierre Lundberg, Områdeschef i Katrineholm. 

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen