2022-02-25

Nytt städbolag med fokus på personliga möten och kvalité

Cleaning

Från och med i mars är det Skurgubben som håller rent i våra trapphus och allmänna utrymmen. De arbetar med fokus på personliga möten och kvalité för att skapa en trivsammare boendemiljö för dig som bor hos oss.

Vårt fokus är bland annat att du som hyresgäst ska trivas och känna dig trygg ute i våra områden och i våra fastigheter.   

I förra årets hyresgästundersökning önskade våra hyresgäster bättre städning av entréer, trapphus och allmänna utrymmen. Till dig kommer vi med goda nyheter. Vi har tecknat ett samarbetsavtal med städbolaget Skurgubben, som arbetar efter visionen, ett rent och snyggt Rinkeby och Tensta.

”Att arbeta som leverantör i våra områden innebär många möten och personliga kontakter med dig som hyresgäst. Därför är vi glada att Skurgubben vill vara det personliga städbolaget, med fokus på personliga möten och kvalité för att skapa en trivsammare boendemiljö”. säger Maria Höglund, områdeschef i Rinkeby och Tensta.

Samarbetet med Skurgubben startar redan 1 mars och de kommer att börja med en storstädning av samtliga fastigheter. Sedan kommer de hålla ditt trapphus och allmänna utrymmen rena och snygga så att du och dina grannar trivs såväl inne i våra fastigheter som ute i områdena.

Arkiv

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen