2021-05-26

Nu är vår årliga kundundersökning ute

Fastighetsskotsel

Vi vill skapa riktigt bra platser att bo på, och det gör vi genom nöjda och engagerade hyresgäster som trivs.

Vi vill skapa riktigt bra platser att bo på, och det gör vi genom nöjda och engagerade hyresgäster som trivs.

Därför är den årliga kundundersökningen som vi genomför med hjälp av AktivBo ett viktigt verktyg för att fortsätta utveckla våra bostadsområden.
Kundundersökningen går årligen ut till hälften av våra hyresgäster, vilket innebär att alla hyresgäster får möjlighet att svara vartannat år. Hyresgästerna får möjlighet att tycka till om bland annat vår service, sinPer på Victoriahem lägenhet, gemensamma utrymmen och om utemiljön.

– Svaren vi får in genom kundundersökningen spelar stor roll för vårt förbättringsarbete eftersom det visar vad våra boende värderar. Om vi exempelvis planerat renovering av tvättstugan men kunderna istället vill ha  renoverade trapphus, är det naturligtvis trapphusen vi ska åtgärda först, säger Per Ekelund, vd för Victoria Park och Hembla, och fortsätter:

– Vår målsättning är att vi genom långsiktigt och strategiskt arbete ständigt ska förbättra oss och öka förtroendet hos våra hyresgäster. De kommande fem åren har vi som mål att förbättra NKI med två procentenheter per år inom alla områden. Våra satsningar på god service med kundfokus tillsammans våra andra två ben upprustning och bosocialt arbete bygger trygghet och nöjdhet hos våra boende, samtidigt som vi lyfter bostadsområden och skapar riktigt bra platser att bo på, säger Per Ekelund, som hoppas att deltagande blir högt i år.

Arkiv

2023-12-08

Polisen ser en positiv utveckling i Järvaområdet

Läs mer

2023-12-04

”Målet är att Lövgärdet ska strykas från polisens lista”

Läs mer

2023-12-01

Gottsunda flyttas ned på polisens lista över utsatta områden

Läs mer

2023-12-01

Karlslund flyttas ned på polisens lista över utsatta områden

Läs mer

2023-11-20

Trapphusmöten får hyresgäster att prata

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen