2023-10-31

Det här tycker våra hyresgäster om vår service

Brev Till Hyresgaster

I veckan landar resultaten från vår stora kundundersökning i våra hyresgästers brevlådor. Alla kommer att få ta del av resultaten från sitt eget bostadsområde.

Varje år genomför vi en stor kundundersökning tillsammans med företaget AktivBo. Ungefär hälften av våra hyresgäster, cirka 19 000, fick enkäten i år och totalt är 73 procent nöjda med vår service.

Vi vill skapa förtroende hos våra hyresgäster och att ge återkoppling på deras åsikter om oss som hyresvärd och vår service är en del i det.

- Framförallt vill vi kunna ge hyresgästerna en så tydlig bild som möjligt om hur det ser ut i just deras område och vara transparanta med vad de tycker om oss, säger Emelie, kommunikatör som skapat flera av hyresgästbreven.

Producerat 45 olika versioner

Därför delar vi nu ut ett hyresgästbrev i 45 olika versioner. Vi berättar både om de mer och de mindre positiva resultaten och talar om hur vi ska jobba vidare i våra olika bostadsområden.

- Vi ska vara öppna med vad hyresgästerna tycker att vi ska göra bättre. De punkter som fått lägre siffror visar vad vi behöver arbeta mer med den kommande tiden. Där har vi fått en tydlig indikation på vad vi behöver förbättra, säger Emelie.

Nyhetsbrevet kommer att delas ut i brevlådorna och läggas ut på Mina sidor så att de är tillgängliga för alla hyresgäster.

På bilden håller områdeschef Therese Torstensson upp hyresgästbrevet för Tranås.

Arkiv

2023-07-18

Möten med Hyresgästföreningen ger bättre service

Läs mer

2023-07-07

Blommor och bin frodas i Borås

Läs mer

2023-06-08

Hyresgäster skapar konst för trygghet

Läs mer

2023-06-02

92 nya bostäder i Kållered är inflyttade

Läs mer

2023-05-31

Träffa oss under Järvaveckan

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen