2022-08-01

Boende i Jordbro får nya uteplatser

Uteplatser För Boende I Jordbro

I Jordbro i Haninge kommun bygger vi nu nya uteplatser till våra hyreslägenheter. De är stora och fina och ersätter en tom gräsplätt eller egenbyggda uteplatser av olika kvalitet.

Många av våra hyresgäster i Jordbro odlar vackra växter på sina uteplatser. Det ser levande och färgglatt ut på somrarna. För att göra området ännu finare och ge alla hyresgäster samma standard har vi nu börjat bygga nya uteplatser på Blockstensvägen.

- Vi har jobbat fram konceptet med en arkitekt. Det är en ganska liten och enkel åtgärd – men det ger hela området ett enormt lyft, säger Robert Hommas, vår projektledare.

Hyresgästerna har visat uppskattning och menar att det kommer att se bättre ut när alla uteplatser är likadana. Nu ser det lite rörigt ut, eftersom uteplatserna är byggda av hyresgästerna själva och alla är olika.

- En hyresgäst menade att det här ger radhuskänsla istället för miljonprogramkänsla. Det blir uteplatser med en fin Victoriahemstandard, säger Robert.

Planer på att bygga uteplatser på våra andra adresser i Jordbro är på gång!

Arkiv

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen