Vårby

För boende
För boende
Sök ledigt

Välkommen hem till Vårby

Vårby hör till Huddinge kommun, söder om Stockholm. Här finns bland annat simhall, skatepark, bowling, gym, bibliotek och flera badplatser. Du tar dig till innerstan på under en halvtimme från tunnelbanestationen Vårby Gård. Med buss tar du dig enkelt till Huddinge centrum och Kungens kurva.

Vill du hyra lägenhet i Vårby behöver du registrera dig och söka via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Vi moderniserar våra områden

Våra fastigheter i Vårby byggdes under miljonprogrammet 1965-75. Nu renoverar vi lägenheterna så att de får en modern standard och kan hålla i minst femtio år till. Vi rustar upp fastigheter, gårdar och gemensamma utrymmen. Allt för att våra hyresgäster ska ha det bekvämt och trivsamt i och kring sin bostad.

Vi bygger trivsel och trygghet

Vi jobbar för att bygga goda relationer mellan grannar och för att skapa större trygghet. Det gör vi bland annat genom att organisera trevliga träffar och aktiviteter, ibland tillsammans med andra föreningar i Vårby, som de lokala hyresgästföreningarna. Under sommaren hjälper vi till att skapa sommarjobb åt ungdomarna i kommunen och våra områden.

Vill du hyra lägenhet i Vårby?

Du kan se våra lediga lägenheter i Vårby på Bostadsförmedlingen i Stockholms hemsida. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig här.

Detta har du i Vårby

  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
  • Gångavstånd till skola och förskola
  • Bra kommunikationer
  • Stort utbud av fritidsaktiviteter

Vi älskar att göra det lilla extra för våra områden tillsammans med våra hyresgäster.

I Vårby i Stockholm delade våra medarbetare ut smaskigt påskgodis till hyresgästerna under påsken 2021. Barnen fick fjädrar som de satte upp vid sina portar och gjorde riktigt påskfint med.

På gång hos oss i Vårby

Vi har bytt namn till Victoriahem

Nu förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt namn – Victoriahem. Vi är fortfarande samma hyresvärd och du får träffa samma personal i ditt…

Läs mer

Sommarjobbare fick utbildning i miljö

Genom olika samarbeten har vi i sommar sett till att många ungdomar i våra områden fått sommarjobb. I Huddinge kommun fick 180 ungdomar även en miljöu…

Läs mer

Laddar du säkert hemma?

Idag har vi flera prylar hemma som behöver regelbunden laddning. Men det innebär också att antalet bränder i samband med laddningar ökar.

Läs mer
Fler nyheter

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!