Vårby

För hyresgäster
För hyresgäster
Sök ledigt

Välkommen hem till Vårby

Vårby hör till Huddinge kommun, söder om Stockholm. Här finns bland annat simhall, skatepark, bowling, gym, bibliotek och flera badplatser. Du tar dig till innerstan på under en halvtimme från tunnelbanestationen Vårby Gård. Med buss tar du dig enkelt till Huddinge centrum och Kungens kurva.

Vill du hyra lägenhet i Vårby behöver du registrera dig och söka via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Vill du hyra lägenhet i Vårby?

Du kan se våra lediga lägenheter i Vårby på Bostadsförmedlingen i Stockholms hemsida. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig här.

Detta har du i Vårby

  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
  • Gångavstånd till skola och förskola
  • Bra kommunikationer
  • Stort utbud av fritidsaktiviteter

Vi moderniserar våra områden

Våra fastigheter i Vårby byggdes under miljonprogrammet 1965-75. Nu renoverar vi lägenheterna så att de får en modern standard och kan hålla i minst femtio år till. Vi rustar upp fastigheter, gårdar och gemensamma utrymmen. Allt för att våra hyresgäster ska ha det bekvämt och trivsamt i och kring sin bostad.

Vi bygger trivsel och trygghet

Vi jobbar för att bygga goda relationer mellan grannar och för att skapa större trygghet. Det gör vi bland annat genom att organisera trevliga träffar och aktiviteter, ibland tillsammans med andra föreningar i Vårby, som de lokala hyresgästföreningarna. Under sommaren hjälper vi till att skapa sommarjobb åt ungdomarna i kommunen och våra områden.

Vårby gård fyller 50 år!

I år fyller Vårby gård 50 år. Det firade vi under tre dagar tillsammans med våra hyresgäster och en rad samarbetspartners och aktörer som verkar och finns i området. 

 

Vi älskar att göra det lilla extra för våra områden tillsammans med våra hyresgäster.

I Vårby i Stockholm delade våra medarbetare ut smaskigt påskgodis till hyresgästerna under påsken 2021. Barnen fick fjädrar som de satte upp vid sina portar och gjorde riktigt påskfint med.

På gång hos oss i Vårby

Utökat inflytande för Victoriahems hyresgäster

När boende är delaktiga i sitt områdes utveckling ökar trivseln. Nu har Victoriahem därför tecknat ett avtal med Hyresgästföreningen i region Stockhol…

Läs mer

”Närvaro visar att vi bryr oss om tryggheten”

”Det är viktigt att hyresgästerna trivs och känner sig trygga.” Det säger Kerstin, ordförande i den lokala hyresgästföreningen i Vårby gård. Nu har vi…

Läs mer

Så tycker våra hyresgäster om vår service

I veckan landar resultaten från vår stora kundundersökning i våra hyresgästers brevlådor. Alla kommer att få ta del av resultaten från sitt eget bosta…

Läs mer
Fler nyheter

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!