Vårby

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Vårby

Vårby hör till Huddinge kommun, söder om Stockholm. Här finns bland annat simhall, skatepark, bowling, gym, bibliotek och flera badplatser. Du tar dig till innerstan på under en halvtimme från tunnelbanestationen Vårby gård. Med buss tar du dig enkelt till Huddinge centrum och Kungens kurva.

Vill du hyra lägenhet i Vårby behöver du registrera dig och söka via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Vill du hyra lägenhet i Vårby?

Du kan se våra lediga lägenheter i Vårby på Bostadsförmedlingen i Stockholms hemsida. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig här.

Detta har du i Vårby

  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
  • Gångavstånd till skola och förskola
  • Bra kommunikationer
  • Stort utbud av fritidsaktiviteter

Vi moderniserar våra områden

Våra fastigheter i Vårby byggdes under miljonprogrammet 1965-75. Nu renoverar vi lägenheterna så att de får en modern standard och kan hålla i minst femtio år till. Vi rustar upp fastigheter, gårdar och gemensamma utrymmen. Allt för att våra hyresgäster ska ha det bekvämt och trivsamt i och kring sin bostad.

Vi bygger trivsel och trygghet

Vi jobbar för att bygga goda relationer mellan grannar och för att skapa större trygghet. Det gör vi bland annat genom att organisera trevliga träffar och aktiviteter, ibland tillsammans med andra föreningar i Vårby, som de lokala hyresgästföreningarna. Under sommaren hjälper vi till att skapa sommarjobb åt ungdomarna i kommunen och våra områden.

Vårby gård fyller 50 år!

I år fyller Vårby gård 50 år. Det firade vi under tre dagar tillsammans med våra hyresgäster och en rad samarbetspartners och aktörer som verkar och finns i området. 

 

Vi älskar att göra det lilla extra för våra områden tillsammans med våra hyresgäster.

I Vårby i Stockholm delade våra medarbetare ut smaskigt påskgodis till hyresgästerna under påsken 2021. Barnen fick fjädrar som de satte upp vid sina portar och gjorde riktigt påskfint med.

Aktuellt

Bostad I Stockholm 2023

Flest lägenheter till Bostadsförmedlingen i Stockholm

2023 var Victoriahem den privata hyresvärd som lämnade flest lägenheter till Bostadsförmedlingen i Stockholm. Det finns många fördelar för både fastig…

Läs mer
Prata Med Varandra

Trapphusmöten får hyresgäster att prata

I några av våra områden håller vi trapphusmöten. Det är enkla möten där vi bjuder på fika och pratar med hyresgästerna om smått och gott. Mötena bygge…

Läs mer
Illustration Energikampanj Golvvarme

Så fungerar värmen i våra lägenheter

Nu är hösten här. Många hyresgäster upplever att det blir kallt i lägenheten. Här berättar vi om hur värmesystemet fungerar och vad hyresgästen själv…

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt