Småstadscharm med bara en timme till Stockholm och storstadspuls

Böljande landskap, djupa skogar och vackra sjöar - som beskrevs i Selma Lagerlöfs bok Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige som "Den sköna lustgården".

Nyfiken på att bo hos oss i Katrineholm?

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Välkommen hem till oss i Katrineholm!

Ja, jag är nyfiken

Intresserad av att veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer en av våra uthyrare och berättar vad vi har som kan passa dig.

Kontaktuppgifter

Innehåll

Kontakta mig

Jag söker hyreslägenhet i Katrineholm och är intresserad av att veta mer, och vill bli kontaktad.

Välkommen till Katrineholm!

Den här vackra småstaden är full av charm, med närhet till vatten och fin natur. Gröna och trivsamma bostadsområden med korta avstånd till centrum, såväl som bad och andra fritidsaktiviteter.

Vi har över 700 trevliga hyreslägenheter med hög standard, stora generösa bostäder såväl som kvadratsmarta mindre lägenheter - vi har något för alla. Vi erbjuder förstahandskontakt på härliga lägenheter utan att stå i bostadskö.

Välkommen att hitta ditt nya hem oss i Katrineholm!

Katrineholm

Att hyra känns tryggt och bekvämt

Inte minst idag när priserna stiger och stiger pga det ekonomiska läget. När du hyr din bostad vet du vad dina utgifter för boendet blir varje månad – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller  kranen droppar så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Lediga lägenheter i Katrineholm