Flemingsberg

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Flemingsberg

Flemingsberg hör till Huddinge kommun, söder om Stockholm. Detta är en populär studieort, med skolor som Södertörns högskola, Karolinska institutet och Kungliga tekniska högskolan i närheten. Resan till centrala Stockholm går på under tjugo minuter.

Om du vill hyra lägenhet hos oss i Visättra, måste du registrera dig och söka via Stockholms Bostadsförmedling.

Letar du bostad i Flemingsberg?

Du hittar våra hyreslägenheter i Flemingsberg på Bostadsförmedlingen i Stockholm. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida, Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Vi bygger gemenskap

Vi jobbar för att skapa gemenskap och trygghet i Visättra. Det gör vi bland annat genom att hjälpa till att skapa sommarjobb för ungdomar och arrangera städdagar och områdesdagar för våra hyresgäster. Vi samarbetar med Hyresgästföreningen och andra föreningar i området.

Varför bo i Visättra och Flemingsberg?

Visättra

I Visättra finns ishall, fotbollsplaner, tennisbanor och mysiga promenadstråk. Du har förskolor, skolor och matbutiker på bekvämt avstånd och tycker du om gymträning har du några gym i närheten att välja mellan.

  • Bra kommunikationer
  • Nära till högskola och universitet
  • Bra service i området
  • Närhet till grönområden och promenadstråk

Adresser i området

Sågstuvägen Visättravägen

Hitta på karta

På gång hos oss i Flemingsberg

Prata Med Varandra

Trapphusmöten får hyresgäster att prata

I några av våra områden håller vi trapphusmöten. Det är enkla möten där vi bjuder på fika och pratar med hyresgästerna om smått och gott. Mötena bygge…

Läs mer
Illustration Energikampanj Golvvarme

Så fungerar värmen i våra lägenheter

Nu är hösten här. Många hyresgäster upplever att det blir kallt i lägenheten. Här berättar vi om hur värmesystemet fungerar och vad hyresgästen själv…

Läs mer
Sopstationer I Flemingsberg

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

I höstas öppnade nya avfallsstationer med möjligheter till källsortering i Visättra. Tidigare hade hyresgästerna här bara kunnat slänga brännbart avfa…

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt