Flemingsberg

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Flemingsberg

Flemingsberg hör till Huddinge kommun, söder om Stockholm. Detta är en populär studieort, med skolor som Södertörns högskola, Karolinska institutet och Kungliga tekniska högskolan i närheten. Resan till centrala Stockholm går på under tjugo minuter.

Om du vill hyra lägenhet hos oss i Visättra, måste du registrera dig och söka via Stockholms Bostadsförmedling.

Bo nära det du behöver

Victoriahems lägenheter ligger på Visättravägen. Här hittar du även ishall, fotbollsplaner, tennisbanor och mysiga promenadstråk. Du har förskolor, skolor och matbutiker på bekvämt avstånd och tycker du om gymträning har du några gym i närheten att välja mellan.

Vi bygger gemenskap

Vi jobbar för att skapa gemenskap och trygghet i Visättra. Det gör vi bland annat genom att hjälpa till att skapa sommarjobb för ungdomar och arrangera städdagar och områdesdagar för våra hyresgäster. Vi samarbetar med Hyresgästföreningen och andra föreningar i området.

Letar du bostad i Flemingsberg?

Du hittar våra hyreslägenheter i Flemingsberg på Bostadsförmedlingen i Stockholm. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida, Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Varför bo i Flemingsberg?

  • Bra kommunikationer
  • Nära till högskola/universitet
  • Bra service i området
  • Närhet till grönområden och promenadstråk

På gång hos oss i Flemingsberg

Arbeta Hos Victoriahem

Vad tycker hyresgästerna om oss som hyresvärd?

Nu är det dags igen för årets stora kundundersökning! Vad tycker våra hyresgäster om oss som hyresvärd? Vad tycker de om sina lägenheter och sitt områ…

Läs mer
Grilla I Sommar

Så här får du grilla hos oss i sommar

Det är härligt att grilla, men i tätbebyggda områden är det viktigt att ta hänsyn till både grannar och brandsäkerhet. Det är inte särskilt svårt – se…

Läs mer
Minasidor Energikampanj Illustrationer

Bli energismart – spara el och pengar!

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken.

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt