Bro

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Bro!

Bro ligger i hjärtat av Mälardalen, på bekvämt pendlingsavstånd från både Stockholm och Uppsala. Orten är särskilt omtyckt av barnfamiljer, pensionärer och studenter. Här finns tretton mil Mälarstränder och en skärgård med cirka femtio öar, vilket även gör Bro passande för naturälskare.

Om du vill hyra lägenhet i Bro hos Victoriahem behöver du registrera dig och söka genom Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden i Bro. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss! Om du vill hyra lägenhet i Bro hos Victoriahem behöver du registrera dig och söka genom Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Vi erbjuder 540 moderna hyreslägenheter i Bro. Om du vill hyra lägenhet i Bro hos Victoriahem behöver du registrera dig och söka genom Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Vi hjälper till att skapa sommarjobb för ungdomarna i kommunen. Sommaren 2021 gav sommarjobbarna Finnsta ett rejält lyft och spraymålade gångtunneln i vackra mönster, bänkarna fick glada färger och tvättstugor och andra offentliga utrymmen målades om och blev som nya. Välkommen till trevliga Finnsta i Bro!

Våra områden

Finnsta

Våra bostäder ligger i stadsdelen Finnsta, med gångavstånd till Bro centrum. Området består av trevåningshus med trivsamma lägenheter och här finns boulebana, tennisbana, utegym och ett flertal lekplatser.

  • Gångavstånd till Bro centrum
  • Lekplatser, boulebana och utegym i området
  • Kollektivtrafik med bra pendlingsmöjligheter

Adresser i området

Fjärilsstigen Björklyckestigen Finnstastigen

Hitta på karta

Aktuellt

Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer
Minasidor Energikampanj Illustrationer

Så kan du minska din användning av el

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken. Det finns många enkla saker du kan göra i din vardag för att minska på din användning av el. Det…

Läs mer
Bostad I Stockholm 2023

Flest lägenheter till Bostadsförmedlingen i Stockholm

2023 var Victoriahem den privata hyresvärd som lämnade flest lägenheter till Bostadsförmedlingen i Stockholm. Det finns många fördelar för både fastig…

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt