Botkyrka

För hyresgäster
För hyresgäster
Sök ledigt

Välkommen till vackra Botkyrka

Strax söder om Stockholm ligger Botkyrka, länets femte största kommun. Botkyrka är en omtyckt kommun, med nära till både stad och natur. Här finns ett tiotal naturreservat och ännu fler friluftsområden. Victoriahems lägenheter i Botkyrka ligger i Alby. Här hittar du kreativa verksamheter som Subtopia och Cirkus Cirkör och det finns ett stort utbud av lokala föreningar.

Om du vill hyra lägenhet i Botkyrka hos Victoriahem behöver du registrera dig och söka via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Roliga aktiviteter i Alby

Om du bor hos oss i Alby i Botkyrka har du möjlighet att delta i mängder av roliga och trevliga aktiviteter. Vi stöttar lokala föreningar i kommunen så att barn och ungdomar har något att göra under loven, vi bidrar till Läxhjälpen så att unga ska komma steget närmare sina framtidsvisioner och vi sponsrar lokala idrottslag. Med jämna mellanrum bjuder vi in till korvgrillning, skridskoåkning och städdagar. Du som hyr din bostad hos oss är alltid välkommen att delta.

Bo nära naturen i Botkyrka

  • Naturnära stadsdel
  • Kollektivtrafik med bra pendlingsmöjligheter
  • Gångavstånd till skola och förskola
  • Bra service i området

Du som vill hyra lägenhet

Victoriahem äger cirka 1 300 lägenheter i Alby. Du hittar våra lediga lägenheter i Alby på Bostadsförmedlingen i Stockholm. För att kunna göra intresseanmälan och bli erbjuden en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida.

I vårt område Alby i Botkyrka kommun har vi fokuserat på att skapa mer trygghet genom att bland annat byta ut belysningen. All utomhusbelysning har fått LED-lampor och vi har satt upp mer belysning på platser som känns otrygga. Vi har också satt upp färgglada lampskärmar ovanför en av våra grillplatser för att göra den extra mysig och skapa en ”vardagsrumskänsla”. Välkommen hem till oss i Alby!

Vi stöttar lokala föreningar och hjälper till att arrangera aktiviteter för unga i våra områden. Rörelse, gemenskap och nya upptäckter bygger framtidstro och trygghet. En del av vårt uppdrag som privat hyresvärd handlar om att skapa ett tryggt område för våra hyresgäster. Om de unga dessutom kan ha roligt på köpet, är det en extra bra bonus!

På gång hos oss i Botkyrka

Minasidor Energikampanj Illustrationer

Bli energismart – spara el och pengar!

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken.

Läs mer
Kundkristallen Vinnare 2023

Vi har vunnit Kundkristallen två gånger

Vi har vunnit Kundkristallen två år i rad. Båda gångerna fick vi detta fina pris för det största lyftet i serviceindex.

Läs mer
Kivra

Betala din hyra via Kivra

Du vet väl att du kan få din hyresavi till Kivra? Betalningar via Kivra är enkelt och sker utan fördröjning, på samma sätt som om du hade betalat dire…

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!